QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 22 de setembre del 2014

CURSA DE MUNTANYA EL REPLÀ

Aquest passat Diumenge dia 22 els amics de  La Xiruca Foradada del Plà de Santa Maria ens van oferir la tercera edició d' una cursa de muntanya que, en aquesta ocasió, van voler incloure un puntet més de dificultat al recorregut assolint el Replà de Sant Ramón en el seu punt més alt.


  A les 09:30 es va donar el tret de sortida cap a  un recorregut de 13,3qm amb un desnivell acumulat de 1.344m que començaria amb un tram de pista amb pujada progressiva fins l' Ermita de Sant Ramon. Poc després toparien amb un camí empedrat vestit de pujada exigent tot ell.
   Fins aquest punt la Bibi, que dues hores abans va decidir apuntar-se a la festa, no anava " disfrutona " precissament. -No és dia de cursa !- el cos tenia toooota la raó...                            

   Després del primer avituallament seguit d' una bona baixada es va recuperar una mica, conscient de que la feina ja estava feta  l' objectiu passaria a ser acabar-la i au.
   Per aquesta ocasió també es va realitzar un recorregut de 5qm opcional per qui més s' estimés no prolongar-ho tant, es va fer una sortida conjunta. Així doncs en cap moment era conscient de la posició que ocupava. Baixant podia avançar alguna posició que, en qüestió d' uns metres tornava a perdre ja que les forces per pujar eren mínimes.
   Una vegada arribaria al punt més alt se li presenta una caiguda que li toca el genoll i la cara, osti tu ! Amunt que ara toca baixar i si no és aqui enlloc !
   Desde a dalt visualitza dues corredores que ja li han tret un bon tram, té poc més de 3qm per fer la seva. Al loro, que sense forces a les camotes la caiguda està frotant-se les mans esperant la seva oportunitat novament.
   Ens la juguem. De seguida es col.loca davant d' elles però li costa molt mantenir-se.          Veu com es van aproximant al tram de pista on s' ha de còrrer, continua costant.
  Les teulades del poble es comencen a veure i els organitzadors diuen que queden 3' per aribar.
  Finalment consolida una quarta posició general i 1a sènior amb un temps de 1:29:37                                      
                                

                     

  Les guanyadores absolutes van ser la Marta Galimany amb 01:14:54, Edurne Zape 01:29:26 i Judith Francin 01:27:51

  En categoria masculina van guanyar en Igor Bertol 01:04:35, en Jordi Vidal 01:07:07 i en Xavi Prim 01:07:58

  La matinal va finalitzar amb l' entrega de trofeus, botifarrada, sorteig d' obsequis i una micona de pluja...perfecte !
  Bona organització i ambient. Potser l' edició vinent ens preparen un recorregut encara més emocionat, si podem tornarem !!


     


      

    

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute