QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 28 de novembre del 2011

Mitja Marató de Tarraco. 2250 gladiadors i gladiadores i quatre Borges

Aquest passat diumenge es va celebrar la 20a edicio de la Mitja Marató de la ciutat de Tarragona.Per part del Borges Trail- AAEET Valls quatre atletes van pendre part en aquesta magnífica prova, Biel Secall, Octavi Fossas, Joan Vidal i Robert Tarragó juntament amb 2250 participants més en la mitja mes mulitudinària dels últims anys obtenint bons resultats.


Pel que fa al Robert es col.lovava a la línia de sortida per tal de poder sentir-se còmode d'inici agafar un ritme de creuer de principi a fi i constant. Fins al km 7 les sensacions eren regulars, s'intuia que alguna cosa estava afectant al ritme que calia portar durant els 21km. El Robert, sempre lluitant, va intentar arribar fins al 10 per poder analitzar la situació, just abans s'havia despenjat del grup el qual faria que la lluita contra el crono fos individual i encara més difícil.Ja arribant al 13 un malestar general el feia dubtar entre seguir o no, les males sensacions i el cansament acomulat feien que fos molt complicat afrontar els 8 últims km amb plenes garanties. Així i seguint fins al km 15 veia com el ritme anava baixant progressivament i perdent el grup totalment de vista, a partir d'aquest punt l'important era acabar, una de les millors opcions en comptes de no abandonar. Decidit de continuar l'esforç cada cop era més exigent, i el ritme cada cop més baix, afrontant els 3 últims km com els més dificils que havia fet mai, ens relata l'atleta, on gràcies a un bon treball amb equip juntament amb el Biel, es van fer més portadors.Tot i això va poder acabar la cursa amb un meritori temps d'1h20'35" i el 70e de la classificació general, lluny de la seva marca personal, però acabant la prova passés el que passés, on a la línia de meta la seva dona, família, amics, l'estaven esperant.

El Biel, per la seva part, afrontava la cursa sense pressió, era conscient que tanta muntanya a final de temporada el posava resistent però lent. Així doncs, el repte era propar-se a la seva marca de 1:19:33 del 2010. El seu esperit competitiu el va fer sortir amb el grup de davant i, acompanyat durant gran part de la cursa pel mestre Pere Gomés, es va veure immers en un gran ritme. De fet, els parcials fins a meitat de cursa apuntàven a marca. La poca experiència en aquestes curses el desorientava i no sabia si el ritme el podria aguantar, un principiant vaja. En arribar al Miracle i afrontar l'espigó l'esforç va passar factura i va sortir de dubtes. Aquí es va trobar al company Robert que va afrontar els tres últims kms amb ell i va acabar al límit. De totes maneres un molt bon 71è lloc amb 1:20:41.

Bones sensacions també de l’atleta Joan Vidal. Amb un ritme constant, 3min 50 segons el quilòmetre, va saber aguantar la seva posició en tot moment amb un grup unit que va permetre fer més portadora la cursa. Al quilòmetre 10 el corredor del Borges Trail marcava 37 min 43 segons, un ritme lleugerement per sota del proposat. Tot i que els darrers 3 quilòmetres de la prova va patir per aguantar les constants amenaces del bessó dret , contracturat poques setmanes abans de la Mitja Marató de Tarragona, va acabar amb un temps final de 1hora 21 min 44 segons, essent aquesta la seva millor marca en una prova de 21 quilòmetres. Com a anècdota de la seva participació, l'atleta Joan Vidal va estar acompanyat de la primera dona, la rumana Cerasela Pasa, fins a la línia de meta.

En Tavi, que debutava a la Mitja Marató de Tarragona, tenia com a objectiu baixar del 1:30. Només de donar el tret de sortida, ja tenia bones sensacions i confiava plenament en la preparació dels últims dies. Així doncs, en Tavi va agafar el mateix ritme des del primer kilòmetre, i no va afluixar fins a entrar a meta amb uns respectable 1:28:46, tot i que el dolor de genolls que es va anar intesificant, sobretot en el tram de l’espigó. Aquest últim era el més dur, doncs semblava no tenir fí. Però a part d’aquestes petites molèsties, en Tavi va arribar molt satisfet i amb l’esperança d’aconseguir un millor temps per a l’any vinent.

En definitiva,una gran matinal atlètica, amb un gran ambient de públic i molta gent fent fotos. Petits i grans van animar a tope. Tarraco, una gran ciutat on fer un a mitja. Felicitats a tots els atletes que vam complir amb els seus objectius. L'any vinent més. De postre, us deixem amb les "nostres" portades.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute