QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 8 de setembre del 2010

II CIRCULAR PANTÀ D’OLIANA

Joan continua a bon ritme per completar les 20 marxes, i una fartada total de quilòmetres!


El passat dissabte 4 de setembre, tenia lloc a Oliana una altra prova del Campionat de Catalunya de Caminades de Resistència, puntuable amb 16 punts. La II Circular del Pantà d’Oliana, constava de 81 km i 6500 m de desnivell acumulat.

A les 17:00 es donava el tret de sortida i Joan Iniesta del Borges Trail hi era present juntament amb 300 persones que intentarien fer tots els quilòmetres en menys de 24 hores.

El recorregut era molt trencador amb fortes pujades i baixades. Es va passar per pobles com Organyà, Coll de Nargó, Peramola i Oliana.

Joan Iniesta va tenir una marxa molt tranquil•la i ben acompanyada per l’Albert i la Tània, on tots tres van compartir la totalitat de la marxa.

Van arribar tots tres a Oliana en 17 hores i 59 minuts.

Ara a preparar-se per la mítica Matagalls – Montserrat.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute