QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 22 d’octubre del 2010

TREKORIENTACIÓ A STES.CREUS

Un any més, els nostres amics de Drac Actiu, organitzaven una genial Treko als voltants del monestir de Santes Creus, dividida en tres circuits classificats segons la distància a recórrer, i la dificultat d’orientació.

La Trekorientació és una activitat esportiva en la qual els participants fan un itinerari a peu, amb l'objectiu de trobar una sèrie de balises o fites, comptant amb l'ajut d'un mapa.

En aquest cas, Tavi participava al circuit vermell, la categoria reina de la prova, sent un recorregut de més de 25 km i amb un elevat grau de dificultat.

Va ser molt curiós, i alhora una grata sorpresa pel Tavi, trobar-se al capi del Borges Trail a “l’altre costat de la ratlla”, doncs aquest cop, en comptes de competir, estava a la organització de tant interessant prova esportiva.

A tres quarts de nou tocats, Tavi sortia el primer dels quasi 550 participants, i aquest, va estar corrent durant 3 hores i 16 minuts buscant 30 fites repartides al llarg dels boscos i camps que hi ha entre Vila-rodona i Santes Creus.

Tot i que al principi estava una mica fred i li costava orientar-se, ràpidament es va anar trobant millor i afinant l’orientació. D’aquesta manera, va fer tot el circuit pràcticament sol.

Es pot dir que es tractava d’una cursa de muntanya, sense gaire desnivell, doncs l’acumulat total no passava del 270m, però que la duresa venia per la part en que un corre contra sí mateix alhora que disfruta de la tranquilitat del mauntanya.

El recorregut era del més variat, començant per un bosc molt tupid, saltant el riu en diverses ocasions, corrent a camp obert entre oliveres i ametllers, endinsant-se en boscos típicament mediterranis, i fent part de la Ruta de les Cabanes de Pedra Seca tan famoses en aquesta contrada.

Un cop arribat, l’esperava un gran grup d’esportistes que ja havien acabat els altres circuits, un bon avituallament i un gran parc on els més petits gaudien del bon dia que feia.

Així doncs, el nostre amic Èric Cartanyà del Llop Aventura li arrabassava 2:47 minuts i aconseguia la primera plaça, deixant en 2ona posició al nostre corredor Tavi Fossas.

Es pot dir que aquesta 2ona posició, referma la remuntada física del corredor i l’anima a continuar entrenant i preparant-se per la dura prova que l’espera d’aquí a un mes, concretament la Cursa de Castell de Burriac, que definirà el Campionat de Catalunya per equips de curses de muntanya.

Classificacions del circuit vermell individual:

1 CARTANYÀ ESPEJO 3:13:37 +0:00

2 FOSSAS BATLLE 3:16:24 +2:47

3 PINILLA PEREZ 3:36:08 +22:31

Per la seva banda, Joan Iniesta junt amb la seva família va gaudir també de l'activitat tot realitzant el circuit verd, de 7 kms aproximadament, com a "recuperació" del dia anterior en el que havia realitzat els 66 kms de la "Marxassa".

Per veure la totalitat de les classificacions: http://www.trekorientacio.com/class/santescreus10/Resultats-treko-santes-creus-2010.pdf

Per més info: http://www.trekorientacio.com/novetats.php

Per fotos: http://picasaweb.google.es/blancamtzr/TrekoSantesCreusJpg1
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute