QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 2 de juliol del 2013

SEMINOCTURNA DE RIUDECOLS


Aquest passat dissabte 29 de Juny, és va celebrar a la població de Riudecols, la primera edició de la Cursa de Muntanya, dins el programa de Festa Major de Sant Pere. La prova era puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.

            La cursa constava amb un recorregut força ràpid i dur a la vegada de 16,6km i amb un desnivell positiu de 800metres que transcorrien pels racons més emblemàtics del terme municipal de Riudecols.

            A les 20:15h es donava el tret de sortida de la prova amb poc mes de 100 corredors, havent sortit ja previament una bona colla de caminants.

En la línea de sortida, representant al BORGES Trail-AAEET Valls, es trobaven disposats a fer un bon paper La fèmina Pilar Rus i en Marc Balaña.

 


EN MARC ENS RELATA LA SEVA VIVENCIA:

 

-          Tot i no ser aquest un objectiu definit dins la temporada, afronto la prova en un bon moment de forma en la preparació de curses mes  llargues. El fet de no oblidar els entrenaments ràpids i fer temps que no corro cap cursa curta hem motiva molt.

-          Es dona el tret de sortida a les 8:15 de la tarda, el temps just per arribar de dia si corres depressa, sent aquesta una motivació mes per a fer-ho. Per no variar, se surt depressa remuntant els carrers del capdamunt de Riudecols amb un PEDRO ORTEGA que marca un ritme endimoniat per les rampes encimentades de sortida o ben aviat ens posa a tots a fila d’un. En 500m ja entrem en pista de terra que segueix pujant fort, vaig 6º a 175pulsacions, curiosament comode. La pista puja fort durant 2km convertint-se en sender disgregat de pedres sueltes al final del primer sector (Km2), ja vaig 4º.

Recuperem pulsacions en uns 500m de pista de baixada, amb ritme exigent on vaig veient un corredor fins recuperar-lo al final de la baixada, on la pista comença a enfilar-se de nou i m’engancho darrera seu notant com va perdent comba i aprofito per baixar a 165-170pulsacions optimitzant cardio, procurant no desfondar-me, hem noto molt be i disfruto.

(Km4) de cursa, entrem en un sender que pica fort amunt sense descansos on previament hem desempellego del corredor que porto davant, afrontant-lo en 3ª posició ! Aqui tot i coneixent el cirquit, aquest hem sorpren, ja que pensava que fariem tota la pujada per la pista i baixariem pel sender....Finalment ens fan pujar pel sender fins dalt a Ermita de Puigerver.

La tercera posició a (Km4) de cursa hem dona un PLUS i enfilo tota la sendera corrent de nou 170-175pulsacions, a bon ritme, anant demanant pas als caminants que esbufeguen pujant caminant i sents com diuen buff com puja aquest....Aixo et dona encara mes gas.....No veig ningú per davant, ni sento soroll pel darrera, tot i que se que quan coroni la pujada no hi haurá descans baixant per pista, ja que per darrera venen corredors ràpids que no ho permetran, si vull conservar posició al pòdi.

Corono (km7) i rapidament 3km de pista avall, seguits de 7km de pista plana amb algunes sifonades en les que no afluixo ni un pel (pulsacions mínimes en cursa 165 baixant, molt bestia)....Finalment en PEDRO ORTEGA es despista en una cruïlla i es perd, acabant en primera posició en ALEIX TODA de (CE.ARENY), seguit a tan sols 50’’ per MARC BALAÑÁ del (BORGES Trail-AAEET Valls), que va necessitar tan sols 1h17’08’’ per a realitzar els 16,6Km de cursa amb 800d+, resultant a una mitja de 4’41’’/km.

 

LA PILAR ENS RELATA LA SEVA VIVENCIA:

 

A les 20:15h esperant el tret de sortida, motivada i amb ganes de estrenar-me a les curses de muntanya del circuït de Baix Camp , en principi bones sensacions de cames, això rotlla be, al iniciar la cursa vaig intentar mantindré un ritme suau i constant per que els primers quilometres vindrien amb forces canvis de desnivell, desprès vindrien pendents curtes i molt dures allí mantindria pulsacions baixes per que tindria que reserva per la pendent llarga, desprès la baixada i els trams de pista ràpid per recuperar de les fortes pujades on vaig ficar un bon ritme alt i mantenint la primera posició de principi fins l’ arribada a meta les sensacions durant tota la cursa van ser molt bones nomes un  petit malestar a la planta del peu que em feia preocupa però va marxar. Molt contenta del resultat ja que dedico poc temps als entrenaments per muntanya, espero poc a poc pugui gaudir més de les fantàstiques  muntanyes que tenim a la nostra comarca a traves del circuit de baix camp.

            Destacar la primera posició en fèmines de PILAR RUS del (BORGES  

           Trail-AAEET Valls), en un temps de tan sols 1h31’13’’, destacant   

            sobre la seva perseguidora en 7minuts.

 

                  
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute