dimarts, 10 de juliol del 2012

BORGES TRAIL-AAEET CAMPIONS AL MARATÓ PER RELLESUS MIXTE A SANTES CREUS.

El passat dissabte l’equip Borges Trail-AAEET es va proclamar campió del 3er marató per relleus a Santes Creus amb un equip format per ordre de relleus amb Salva Martí-Nuri Fortuny-Robert Tarragó-Montse-Jordi Toda-Alba Segura van aconseguir a més de la victòria establir un nou rècord de la proba en 2h50’47’’ en un circuit força exigent.
 La marató per relleus és una cursa atlètica on un equip de 6 corredors/es recorre els 42,195 Km de la marató en 6 relleus. Té els seus orígens al Japó on diversos genets es rellevaven fent el tram entre Tòquio i Kyoto per repartir la correspondència. Actualment és una prova estesa a tot el món i reconeguda per l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme. Diversos països celebren els seus propis campionats
Desde l’inici de la proba el Salva Martí amb un relleu d’uns 8km  ja va implantar un ritme força ràpid i constant, durant totes les voltes anava augmentant distància sobre els segons mixtes. Deixaria un relleu a la Nuri de 4500m amb bon coixí entre els segons mixtes, sempre a un ritme molt constant i disfrutant de la proba la Nuri seguia augmentant la distància sobre els segons, cosa que ja des d’un inici pintaria molt bé per l’equip.
Ja al relleu del Robert Tarragó, el primer relleu llarg de 10500m intentaria mantener la distància que es portava fins al momento, en tot moment i controlant la situació  i docificant en tot el circuit va passar el relleu a la Montse Martí, que durant els 4500m va seguir la progressió de l’equip.
El Jordi Toda va seguir l’altre relleu de 10500m amb un gran ritme implantat desde el principi, i ja aquí no es donava opcions al segon equip.
L’Alba Segura fent el relleu de 4500 va marcar les voltes més ràpides de totes les corredores femenines, no donant possibilitat per retallar distància al segon equip, i aconseguint parar el crono amb rècord per segon any consecutiu de 2h50’, rebaixant així amb 10’ la marca del Borges Trail de l’any anterior.
 Felicitar també a tota l'organització pel seu bon saber fer, ja que en tot moment van controlar els canvis de relleus, gent a tots els punts i una molt bona animació i ambient al monestir