QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 28 de juny del 2011

Pujada a l'Ermita de Sant Joan

Crònica en primera persona del nostre company Eloi Borràs.


El passat divendres 24 de juny, em vaig dirigir a Montblanc, on es disputava la pujada a l´ermita de Sant Joan, vam proposar la cursa com l´entreno de qualitat de la setmana, i vaig decidir fer bondat per la revetlla.



A les 8h estava a la plaça de l´ajuntament on ja es respirava aquell ambient de matinal atletica, i ja es veien cares conegudes d´atletes amb nivell, Pijuan i Casas entre d´altres...



A les 9h es donava el tret de sortida, una sortida rapida per carres de Montblanc però que ja ràpidament agafava una pista forestal, el mal d´estomac que feia dies que arrossegava em va perdonar uns 2km, i a partir d´allí a gemegar, les punxades eren fortes, però al no ser dolor continu podia seguir corrent.



Durant aquets quilometres m´acompanyava Arnau Sugranyes, un company del curs de Bombers Voluntaris, que dies avans amb bici ia m´havia demostrat que estava molt fort!!



Vam anar mantenint el ritme en sisena i setena posició fins el km 7. Allà em vaig començar a sentir millor i vaig apretar una mica, a l´entrada del sender sentia les cames plenes de no haver pogut corre el que volia, i vaig fer l´ultim canvi fins a meta passant el 5è corredor.





Finalment vaig acabar al top 5, un plaer acabar entre els 5 primers corredors, i mes si son del nivell que tenien.



1er : Sergi Casas
2on: Josep Mª Pijuan

3er: Manuel Torres

4rt: Eric Diaz

5è: Eloi Borràs ( 1er Junior )



Bona organització
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute