QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 3 de març del 2015

CURSA DE LA PORTELLA. PUNTUABLE PER LA COPA BAIX CAMP

CURSA DE LA PORTELLA LLARGA, 23km uns 1500d+. PUNTUABLE PER LA COPA BAIX CAMP

En aquesta ocasió teniem en TAVI FOSSES com a únic representant del BORGES TRAIL, estava preparat pel que li venia al damunt, doncs veient tot aquella colla de craks junts, ja pensava que no seria un cursa fàcil. A més, en Marc Fernandez, havia reservat algunes sorpreses de manera que la dificultat augmentaria de manera exponencial.

Així doncs, a les 9 en punt es donava el tret de sortida, i ja des del principi, els craks (Alex,
Heras, Pol Vilà, Eugeni, Germà, etc....) s’allunyaven sense deixar opció a seguir-los. D’aquesta manera, els que anaven més lents (que no a poc a poc), seguien la seva estela tot pujant cap a l’ermita: una pujada tècnica en la que t’havies d’ajudar de les mans per poder casi escalar.
Després d’una curta però intensa baixada, començava la forta i llarga pujada cap a la Portella,
que podria amb els més forts. Aquí en Tavi va avançar a en Harrisson i alguns altres, amb el
que obtenia una valuosa posició moral.
La baixada començava duríssima i molt tècnica on també va provocar algun que altre lesionat.
Una baixada molt sorprenent, doncs va ser molt més tècnica i ràpida de l’esperat. Aquí en Tavi, que anava molt damunt de les seves possibilitats, no va voler deixar en Juli Vilches, un nanu que corria com un llampec i saltava com una gasela. Així doncs en grupeta amb en Juli i Xavi Cervelló van fer tota la baixada fins que a l’alçada del barranc de la nuclear, l’Eloi i en Germà i altres es van passar l’entrada del senderó que pujava cap al Torn. Així doncs, en Tavi va aporfitar aquest “despiste” per col•locar-se davant de tots ells i així encarar la última part
tècnica amb confiança. I sort d’aquests últims i sorprenents kilòmetres de cresta tècnica a la
vora del mar, que en Tavi va poder mantenir-se en 11a posició i destacar-se de la resta de
corredors, doncs com sabem, les zones tècniques són el seu fort. Però tot aquest festival tècnic que havia sigut tota la cursa, desembocava al km 23 a línia de costa, damunt la sorra de la platja, i amb les cames cansades, esdevenia una trampa mortal per la majoría de corredors. I després d’aquest sorral, quedava l’últim kilòmetre, que per en Tavi va ser una tortura: l’asfalt.
Com no podia ser menys, en Tavi es va veure superat per 3 corredors, entre ells en Germà
Guarch, que el va passar com una moto. I fent un esprint final per no veure’s superat per l’Eloi Ortiz, entrava 15è de la general, rebentat i cansat com un ruc després d’haver-ho donat tot.


CURSA DE LA PORTELLA CURTA, 12km i 750d+

Aquí teniem representació femenina a la NURIA GIL i amb masculina en MARC BALAÑÁ que venia de correr dissabte en una cursa de ski de muntanya per parelles a la Vall Fosca on va aconseguir una meritoria 38ª posició amb el seu company de fatigues Jacob Salvador (Atmosfera Trail), d’un total de 150 equips experimentats en la materia.

Pel que fa la portella en Marc encara es notava valent i amb forces, aconseguint una meritoria 4º posici de la general a tan sols 1’30” del cap de cursa i 1º de categoría M-30.
La Núria ens explica que va intentar imposar ritme fort desde els primers km, controlant la primera posició desde bon principi i veient no massa lluny a la seva rival de cursa Ester Casajuana, quan coronava la part mes alta…A partir aquí durant la baixada va anar imposant un ritme ràpid, aconseguint arribar a meta en la 1ª posició a 5’ de la seva perseguidora.


Destacar la bona organització d’aquesta cursa gracies al gran Marc Fernandez, coneixedor d’aquestes muntanyes com la palma de la seva ma i fent un cirquit espectacular, així com un post cursa amb regals, rustida de carn pels participants, servei de fisio relaxant, inclús algún yacutzi k alguns van poder provar.















BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute