QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 28 de març del 2012

Mitja Marató de la Calçotada

El passat diumenge 25 de Març, tot coincidint amb la Marató de Barcelona, es va dur a terme la 11a edició de la Mitja Marató de la Calçotada i la 4a Cursa del Calçot, on en Tavi Fossas era l’únic representant de l’equip de muntanya BORGES TRAIL-AAEET Valls.

La temperatura era ideal, i les últimes setmanes d’entrenament, preveien una cursa ràpida i fàcil, però ans al contrari en Tavi va patir tot un calvari. Inicialment va sortir amb un ritme força ràpid, però ràpidament es va adonar que no podria seguir gaire temps així: les molèsties als genolls i els dolors als isquios van trencar tota esperança. D’aquesta manera, cada cop anava perdent més i més el ritme, fins que creuava la meta amb un temps de 1:33:12 i en 47a posició, lluny de la seva marca personal.

Independentment de les seves males sensacions, volem agraïr la bona organització i el suport donat al llarg de tota la cursa.



Web de la cursa, classificacions i fotos:

 http://facvac.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute