QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dijous, 23 de setembre del 2010

31ª MATAGALLS – MONTSERRAT

Joan ja "camina" sobre segur

Dissabte 18 de setembre es va disputar la setzena caminada de resistència puntuable per la Copa Catalana-FEEC: la mítica Matagalls-Montserrat, de 83’4 km i 5980m de desnivell acumulat, i on 3000 persones intentarien acabar-la en menys de 24 hores.

Joan Iniesta del BORGES TRAIL era present a Coll Formic a les 17:33, hora en que s’iniciava la travessa. Val a dir que de 16:00 a 18:00 anaven sortint grups de 25 persones cada minut, en funció de l’ordre de l’inscripció.

La travessa es va inciar en mig d’un plugim i molta boira. El recorregut no tenia pèrdua ja que els camins eren plens de caminadors i els avituallaments eren allargats per les aglomeracions.

El recorregut passava per Coll Formic-Aiguafreda-St. Llorenç Savall-Urb. Les Pedritxes-Vacarisses-Monistrol-Montserrat.

Joan Iniesta va arribar a Montserrat amb un temps de 18 hores i 9 minuts, i va compartir la totalitat de la travessa amb els companys de fatigues: l’Albert, la Tània i el Gerard.

Felicitar al Gerard, per haver realitzat per primera vegada 83 km.

Ara, la pròxima serà el 2 i 3 d’Octubre, la 9a Marxa Trenkakames de 82 km i 5450 m de desnivell acumulat.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute