QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 11 de maig del 2010

23ª MARXA ROMÀNICA DE NAVÀS

La marxa romànica de Navàs és una marxa que transcorre en tota la seva totalitat pel GR-176 i per on es passa per moltes ermites. Un total de 80.2km i 4700m de desnivell.

Unes 500 persones éren presents el dissabte a les 18:00, i com no, Joan Iniesta del Borges Trail també hi era present.

Vaig sortir amb un sol enlluernador i molt tranquil, ja que els quilòmetres de les marxes anteriors es comencen a notar. Així doncs, fins al quilòmetre 25 vaig anar trotant suau i a partir d’aquest quilòmetre el sol es va anar amagant i el frontal seria el millor amic que tindria en tota la nit. Al quilòmetre 27 un avituallament amb caldo calent que feia prevenir una nit fresca. El terreny molt moll i el fang no va ajudar gens.

Al quilòmetre 31 ens vam trobar un avituallament molt peculiar: un grup de gent disfressats de gitanos i entre aquest grup, una sorpresa: en Kiku Soler també anava disfressat de gitano i animant a tots els participants d’aquesta marxa.

Així que amb la moral ben alta i a seguir per senders enfangats, pistes plenes d’aigua,.... A partir del quilòmetre 48 vaig tenir problemes amb el quadríceps esquerra i vaig haver d’afluixar el ritme.

La nit es començava a fer pesada, amb moltes vegades més d’una hora sol. Havia de parar moltes vegades perquè el marcatge del circuit eren les marques del GR-176 i de nit a vegades no es veien bé. En el quilòmetre 53 un simpàtic riu de 10-12 m d’ample i mig metre d’alçada feia que molta gent es delsacés i agafats amb una corda per no caure s’atravessava. Jo no em vaig treure les bambes i el vaig atravessar sense pensar-m’ho dues vegades. Refrescar-se va molt bé en una marxa, però a les 4 de la matinada no va fer gens de gràcia.

Ja éren les 6 del matí quan el sol va tornar a sortir, i ja vaig amagar el frontal. Només quedaven 14 quilòmetres, que, patint més del compte, vaig arribar a meta amb 14 hores i 11 minuts, col•locant-me en 123ª posició.

Amb aquests punts em situo en 4ª posició de la Classificació General de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Diumenge que ve, una altra, la 35ª Travessa del Montseny, de 48 km i 5600 m de desnivell.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute