QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 29 d’abril del 2013

MITJA MARATÓ DE MADRID


Ahir diumenge, en Ronald Fargas va pendre part a la 1/2 Marato de Madrid, prova que es realitzada paralelament amb la Marató.
Recorregut amb canvis continus de desnivell i afegit al vent que bufava amb ganes,va fer que la prova fos una mica més dura.Quan faltaven dos minuts per les 09:00h. un moment molt emocionant, un minut de silenci en record de les víctimes de Boston, un silenci brutal....trencat pels aplaudiments de tothom!!
Els primers 5 kms , en plena Castellana picaven cap amunt...i el vent no ajudava.El ritme va costar d'agafar, degut al ritme de molts maratonians...per cert recorregut d'aquests també d'allò més dur.
Els següents 2 kms suavitzen bastant,cosa que ja fa que puguis agafar el ritme desitjat, i es comença ha anar ràpid , ja que s' inicia un tram de 3 kms en lleuger descens.
Les sensacions que tinc són d'allò més bones...inicïo la segona meitat del recorregut molt sencer, al km 14 aprox. ens separem dels maratonians, a partir d'ara , i fins el km 17 vaig sol , però al ritme marcat inicialment, en algun moment per sota, m'haig de frenar, ja que resten dos desnivells importants a la part final.
Agafo a dos corredors del CA Avila, i comemcem a tirar una mica més, i ja al carrer Serrano, km 19 i 20, marxo i ha tirar...crec que puc entrar amb 1h 20'. Em sembla que aquells dos km que he dosificat , ara ja no els podre recuperar....i ja entro al Retiro, quin ambient!!!. És tal el so ambient, que no sento el crits d'ànim del Biel, l'Arnau i la Montse..
Amb 4900 runners arribats a meta, finalment un temps de 1h 21:07" , amb un ritme de 3'48"/3'52" ,entrant el 44 de la classificació agral. i el 14e de la categoria. Una valoració molt positiva, ja que el ritme objectiu marcat, es va assolir, i en alguns moments per sota.

1 comentaris:

ASSOCIACIÓ YOGA MONT.ROIG DEL CAMP RPW ha dit...

Enhorabona Ronald, bona cursa i bon temps. Alfonso :)

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute