QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dilluns, 30 de setembre de 2013

MIKEL BESORA a la Copa catalana sub-23 a Alcanar

Avui dia 29 de setembre, data senyalada al meu calendari! dia super important!
Crec, segons els entrenaments que estava fent i de la manera com em trovava, que anava ben preparat per afrontar una bona competició, anava motivat i amb força!
M'aixeco a les 5h. del matí, havia d' anar cap al poble d' Alcanar i havia d' estar allà a les 7 per veure l' ambient, agafar dorsals, calentar motors...


A les 8 es dona la sortida, hauria d' haver calentat una miqueta mes, pero bueno, les bones sensacions que tenia calentant eren bonísimes! això començava be.
Sortida ràpida, pero dosificant, em coloco darrere del primer sub-23 (ja que nosaltres anavem per un altre circuit que era de 21km). Els dos primers ens separem del 3er corredor i arribem a l' avituallament cap al km. 3 si no recordo malament i, el primer corredor beu una mica i jo decideixo beure (igual una mica rapid) que despres em pasara factura :( A partir d' aquí em coloco primer i continuo sol posant-me un ritme comode pero sense adormir-me, per darrere be gent molt i molt forta...!! arribo al km. 10 ens uns 43-44minuts, no se exactament, el que se es que estic anant rapid, pero dosificant, passen un parell de km. i em vaig girant a veure si i ha algu i no veig el segon... quan arribo a un altre avituallament (n' he passat uns quants i decidia no prendre res, cosa que hauria d' haver fet, em trobava fort i no volia res... l' experiencia m' esta ensenyant...) total que cap al km. 14 em comença a fer mal la panxa cada vegada mes, i com mes baixades i ha, mes mal em fa, estic patint, i em ronda pel cap retirar-me... pero creus que haig d' entrenar tant per un dia que tinc marcat i m' haig de retirar? vols dir? li fico ganes i continuo endavant, cada vegada vaig mes lent a consequencia que m' adelanta el segon, vaig a roda i intento seguir-lo, fins que a les pujades s' em marxa, a poc a poc s' apropa el tercer i m' adelanta també, ara vaig tercer i miro endarrere a veure si ve algu mes... per sort no be ningu mes uffff quin patiment, aixo em passa per beure rapid o l' esmorzar que no es el correcte, decideixo fer-me una dieta, (mentre anava patint, pel cap em passava de tot), bueno finalment sortim de la muntanya, tinc a un minut llarg al segon i ja no l' atrapo pel poc que queda, un parell de km. d'asfalt (cal remarcar que en pla em noto rapid, he fet bastantes series en pla i fa dues setmanes vaig fer 10km per asfalt per tenir aquest ritme de carrera!) i arribo a meta en tercera posició i un temps de 1h. 33' 45'' a la mitja marató de muntanya, un ritme increiblement alt per haver-hi les seves pujadotes bones! i a mes eren trenca cames uff ara puja ara baixa jeje pero mola! Ara a recuperar-se be amb un bon Ph-Quirogel.


Agraïr el suport i motivació que hem donen Borges Trail i Ph-Quirogel! :D


Mikel Besora: 3er sub-23
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute