QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 15 d’abril del 2013

10ena CURSA LA TALAIA, el Salva Martí continua amb molt bon peu al Circuit.


Us passem la seva crònica
 
Aquest diumenge 14 d’abril es va celebrar a la localitat de Vilanova i la Geltrú la segona prova puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya de Catalunya. La prova consistia en un recorregut de 23km i gairebé 850 metres desnivell positiu, que tot i ser una cursa força ràpida, tenia un circuit amb un constant puja i baixa que la feien molt trencacames.
 
 

            A les 9:30 de matí era l’hora de sortida als gairebé 400 inscrits de la prova, aquest any, i coincidint amb el desè aniversari de la cursa es batia el record de participació.  A la línea de sortida, i representant al Borges Trail-AAEET Valls en aquest circuit hem trobava, amb sensacions una mica extranyes, ja que portava uns dies amb molèsties d’angines però amb ganes de donar-ho tot.
 

            La sortida va ser molt ràpida, els primers quilometres a ritmes d’asfalt, sobre 3’30’’ el quilòmetre, tot i així m’intento col·locar en les posicions davanteres i faig els primers quilòmetres de la prova sobre la posició 20ena. Al començament de la primera pujada, començo a caçar els primers atletes que paguen el fort ritme inicial, la veritat es que pujant hem trobava bé i puc retallar distancies. Segueixo amb aquesta tònica fins arribar a la tercera pujada del recorregut, la més forta, on al final de la mateixa atrapo al 8é classificat i decideixo accelerar una mica el ritme, veien que hem quedaven 10quilòmetres per davant i  que poder fer 8é pot ser un gran resultat per mi.


            El següent tram de la cursa el faig en solitari, on anem corren entre pistes amples i corriols molt pedregosos que fan que hagi de vigilar a no fer-me mal.

            Els últims 4 quilòmetres tornen a ser en pista ample i ràpida, aquí intento fer l’últim esforç per assegurar-me la posició i accelero el ritme, i en una part, en teoria poc complicada ensopego amb un roc i baixo rodolant pel camí arrossegant-me per un munt de pedres, m’aixeco ràpid i segueixo corrent, per sort no me fet cap lesió greu (tot i que al arribar a meta me n’adono que vaig nafrat per tot arreu, colze, mà, cuixa, l’esquena i fins i tot un bon trau a la part superior del gluti), hem queden 3km que faig tot sol fins arribar a meta en 8ena posició i amb un temps de 1h52’.


            Així doncs, donem per finalitzada la segona cursa del Circuit Català de Curses de Muntanya, amb una cursa molt ràpida i amb trams força tècnics. Molt bona organització, senyalització perfecta i avituallament molt ben col·locats.

 

Classificació general:

 

1-. Pere Ordoñes Sobrado                 J.A Sabadell    1h46’01’’

2-. Joan Salamaña Maresma             C.E Callús        1h47’10’’

3-. M.Angel Moreno Ortiz                 C.E Callús        1h48’25’’

...

8-. Salvador Martí Perelló                 Borges Trail    1h52’41’’

 


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute