QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dijous, 28 de febrer de 2013

CURSA DE MUNTANYA "LA CAMETA COIXA" MIRAVET

El passat diumenge 24-2-2013, es va celebrar a Miravet la 5a Cursa de Muntanya LA CAMETA COIXA. En aquest cas, 4 membres de l’equip BORGES TRAIL–AAEET de VALLS hi eren presents: Biel Secall, Marc Balaña, J.Mª Pijuan (que corria amb els colors de la selecció) i Octavi Fossas.
El que es presentava com un dia fred i ventós, va acabar esdevenint una autèntica festa de l’esport i de la muntanya, plena de vells retrobaments on vam poder gaudir d’una autèntica cursa de muntanya.
A les 9:30 es donava el tret de sortida als 21km de distància i els 1.200m de desnivell positiu, cosa que la convertia en una cursa prou respectable. D’aquesta manera, tot i que el “nivell” de participants era molt elevat, es va imposar un fort ritme ja des de la sortida dels 350 inscrits. Ningú es guardava pel que havia de venir! La cursa en sí tenia més de 6 pujades fortes, però cal destacar la més llarga que pujava 400 metres de cop. Sort que al bell mig hi havia un “gaiter” que animava l’ambient i donava forces i energies a tots aquells que pujaven.
        
La cursa que va fer en J.Mª Piju va ser molt regular, doncs des del principi es va situar en posicions capdavanteres i sense afluixar el ritme en tota la cursa, arribava 5è de la general amb un estratosfèric temps de 1h54m.

Pel que fa el Marc, tot i sent una cursa molt ràpida per a ell, va poder aguantar el fort ritme que es va imposar a la sortida, mantenint-se dins de les 30 primeres posicions durant tota la cursa i tirant tota l’estona del grup en que es trobava, que que ningú va donar ni un sol relleu, finalment va aconseguir entrar a meta en la 24è de la general en un temps de 2h 9m.

Pel que fa a en Biel, com es normal amb ell, tot i no poder estar en el seu millor moment de forma, ho va donar tot, acabant fins hi tot amb alguna rampa a les cames degut a l’alta intensitat al que es va disputar aquesta carrera, aconseguint el meritòri 36è lloc de la general, en un temps de 2h 16m.

Pel que fa a l’Octavi, contràriament al que es pensava, va anar de menys a més, sent molt conscient de l’alimentació i parant a tots els avituallaments. Això li va permetre anar incrementant el seu ritme a cada passa que feia, de manera que en tota la cursa l’adelantament d’altres corredors es va convertir en una constant. Així doncs, arribava a meta amb un temps de 2h19m, i en 40ena posició molt satisfet pel rendiment i les sensacions.

I per rematar la matinal, es van portar a terme un munt d’activitats paral·leles a la cursa per mantenir les famílies dels corredors ben entretingudes: caminada de 250 participants, jocs infantils, inflables, animadors, orquestra, mercat de productes locals i un fantàstic dinar.
També cal destacar la presència del nostre patrocinador PH-QUIROGEL que feia massatges reparadors a tos els corredors que ho necessitessin.
Des d’aquí, felicitar als organitzadors d’aquesta magnífica cursa, doncs va ser un 10 en senyalització, avituallaments, dinar, festa, etc...

 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute