QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 6 de març de 2012

10km CIUTAT AMPOSTA

Gran participació a la primera edició dels deu mil d'Amposta amb un total de 250 participants disposats a gaudir d'un circuit urbà que recorrerà pels carrers mes cèntrics de la ciutat i  l'emblemàtic pont del centenari.
El gran nivell dels participants inscrits, Xifré, Juanan Fernández, Ferran de Torres, Ahmed, el jove i amb molt futur Gerard Monteverde, entre tants atletes, em feia pensar que les posicions capdavanteres anirien cares, molt cares!
Un bon calentament i uns progressius per acabar de despertar les cames i deixar-les llestes per sortir a un ritme bo i cap a la línia de sortida. Allí uns als altres ens miravem, a la cara, a les cames i a la vegada animant-nos els uns als altres, és el que té aquest esport, tots contra tots però tots junts.
Un tret de sortida una mica extrany fa que hagi d'accelerar molt més a l'inici per agafar el grup capdavanter i que no em marxi massa, allí em situo, però rapidament el Juanan, Xifré i Ahmed, marquen un ritme massa alt i ens quedem a un segon grup i sense opcions Ferran,.... i jo on el ritme que estan portant el puc aguantar bé aconseguint passar el km5 en 17'06'' però una petita perdua del ritme fa que em treguin un parell de metres i al veure que s'escapen em relaxo, encara no entenc perque ja que el ritme el podia anar seguint i sense mirar en cap moment el rellotge i a conseqüència els km 6 i 7 em surten per damunt de la mitja que portava fins al moment.
Finalment aconsegueixo refer-me, al darrera no hi porto ningu ja que el Gerard que l'havia portat fins al km4-5 ja no el veia i els del davant em treien una certa distància. Finalment i quan es veu el rellotge a meta a falta d'uns 50m el crono marca 35' ( em pensava que anava per sota, però..) i entro amb 35'09'' , acabant 6è de la general i 1er senior.
Les sensacions fantàstiques, era un bon dia per probar coses que en altres moments no podré probar amb la qual cosa vaig poder treure conclusions que espero que m'ajudin a millorar a la propera.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute