QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 19 d’octubre de 2011

Cursa de Muntanya de Riudecanyes 2011

Xavi Prim tercer de la general i guanya en veterans

Aquest passat diumenge 16 d´octubre es va disputar la tercera edició de la cursa de muntanya de Riudecanyes.


La proposta de l´organització aquest any era de sorprendre als atletes amb un circuit de gairebé 18 quilòmetres molt mes muntanyencs que en les pasades edicions. Així doncs els trams de fortes pujades i baixades tècniques juntament amb la ja tradicional pujada al Castell d´Escornalbou amb les seves rampes del 18% varen posar a prova la resistència de tots els corredors.

A les 10 del matí es donava la sortida pels carrers del poble d'on ràpidament es començava a enfilar les primeres rampes del dia. En Sergi Casas de seguida es posava a tirar en solitari oferint una vegada més una demostració de le seves aptituts en aquests tipus de proves.Per darrere un grupet de sis corredors amb tot de cares conegudes on es troven en Xavi Espelta, Tonyo Girones, Sergi Hidalgo i Xavi Prim del Borges Trail-AAEET.

Arribats al primer avituallament en Sergi Hidalgo del C.A.Vilaseca pren uns metres d´avantatje seguit d'aprop pel Xavi Prim mentre la resta de corredors ja s´anaven despenjant del grup. La pista de pujada al Castell va definir definitivament la cursa on el Sergi Casas feia la seva en primera posició i el Xavi Prim mantenia un pols durant molts quilòmetres amb tot un especialista en l´asfalt com és el Sergi Hidalgo. Mentre aquest posava terra per mig als trossos mes corredors el Xavi li guanyava els metres perduts a les trialeres de pujada i baixada.

El duel es va allargar fins els darrers tres quilòmetres on el terreny aquest cop més favorable al Sergi va permetre que creués la meta en segona posició un parell de minuts pel davant del Xavi que completava el podi. En Sergi Casas per la seva part ja havia entrat set minuts abans com a guanyador de la prova amb un magnífic crono d´una hora i quinze minuts.

La matinal concluía amb l´entrega de trofeus als guanyadors i un bon esmorzar pels prop de cent cinquanta corredors que coincidient en catalogar d´exitos l´esdeveniment.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute