QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimarts, 4 d’octubre de 2011

4A CURSA URBANA LA GALERA

Era el torn de la 5ena proba del circuit running series de les Terres de l'Ebre, aquest cop ens tocaria anar fins a La Galera. En aquesta proba hi prenien part dos integrants del Borges Trail, Xavi Prim i Robert Tarragó.
El Xavi Prim tot i no ser un dels seus terrenys està disposat a donar guerra i el Robert Tarragó a continuar sumant punts per tal de no despenjar-se del 2n lloc del circuit i porbar-se de cara a les properes curses.
 
Amb el temps just per calentar degut a la cua per recollir dorsals ens va fer que el temps de calentar correctament fos el mínim, així que en 10' justets i cap a la sortida, a veure qui trobem per alli, ja que sempre hi ha alguina cara que no has vist, és on realment fem una ullada i podrem veure com està tot el galliner.
 
Allí un total de 200 participants pendrien part de la 4 cursa urbana de La Galera, i amb unta temperatura prou bona per correr, ja que no vas ser fins al final que va fer mes calor.
 
Només començar el Xavi Prim i el Robert es situen amb ritmes molt alts amb el grup capdavanter, passant els 2 primers km a 3'30'' i a 3'20'' amb un primer km amb alguns girs.  El grup ja es queda només en 5 corredors cap al km 3 amb el Xavi i el Robert estant atents al que pugui passar, juntament amb ells Xavi Royo, actual lider circuit, Ferran De Torres, i Llorenç Sales.
 
Ja cap al km 3,5 amb una lleugera pujada el ritme continua sent fort amb el qual tres corredors agafaran alguns metres, alli es queda el Xavi que dona sensacions d'estar molt fort i ràpid i està decidit a lluitar fins al final. Mes enrera ja queda el Robert que no pot arriscar, ja que el que cal es puntuar al circuit i arriscar-se podria ser fatídic, així que decideix no probar-ho i aguantar i fer la seva cursa i quedar amb bones sensacions.
 
El Xavi mentrestant lluitant pels primers llocs cap al km 5'5 es despenjarà uns metres i els dos primers el Ferran De Torres i el Llorenç Sales segueixent a un ritme molt alt, tant que cada km desde el 5,5 li treuran al Xavi 4'' per km allunyant-lo de tota possibilitat del 1er i 2n lloc però mantenint la distància per no perdre en tercer lloc i aconseguir entrar en un temps de 35'15''.
 
Finalement Robert Tarragó decideix mantindre el ritme a partir del km 5, i incrementar-lo en cada km fins al final aconseguint fer cada km mes ràpid que l'anterior i poder entrar a meta emb un 5è lloc i 2n de la categoria amb un temps de 36'31'' i seguir progressant dia a dia.

1 comentaris:

Ramon B. ha dit...

Bon cap de setmana, enhorabona.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute