QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.dimecres, 31 de març de 2010

ESTRENA DEL BORGES TRAIL AL TERRES DE L'EBRE

Amb un sol radiant, i la veritat, una mica de son, aquest diumenge a les 10 del matí es va donar sortida a la tercera edició de la cursa de la serra de les Fites ( Pobla de Massaluca), prova puntuable pel circuit de les Terres del Ebre.
En Carles, es va desplaçar fins aquestes, per tal de participar de la prova.

Després de realitzar una mala sortida, mica en mica va anar recuperant terreny, encara que el circuit era molt corredor, o sigui poc favorable per a ell, ja que molts quilòmetres transcorrien per pistes amb poc desnivell. En el sector més tècnic del circuit i a la vegada amb més desnivell, va poder recuperar més posicions, però al ser un tros molt curt i a pocs quilòmetres de l’arribada, no va poder remuntar més i així doncs es va tenir que conformar amb la 28ª posició final, lamentant al final, la mala sortida.

Felicitar a l’organització, la qual en tot moment va ser molt correcta, i amb un circuit molt ben senyalitzat, a part clar, d’una bossa d’obsequis plena a rebentar, i per finalitzar també es va poder gaudir d’un bon “esmorzar-dinar”.
Agraïr també la companyia del amic Joan i l’allotjament i els àpats que ens va proporcionar en Tomy.

Classificació:

1-Ahmed Elqayed- UEC Tortosa . 1h 28’ 54’’

2-Jaume Folguera Robert- UEC Anoia. 1h 30’ 56’’

3-Albert Ferrer Bacardit-UEC Ania. 1h 34’ 34’’

….

28-Carles Martí Cantí-BORGES Trail. 1h 49’ 51’’

Més informació:

http://www.cursaserradelesfites.blogspot.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute