dimarts, 17 de març del 2015

CURSA D’ESQUI DE MUNTANYA BASSIERO a 15-3-2015. Puntuable per la Copa FEEC-MILLET per parelles

CURSA D’ESQUI DE MUNTANYA BASSIERO a 15-3-2015.
Puntuable per la Copa FEEC-MILLET per parelles.

En Marc Balañá, corredor del Borges Trail, ens explica la seva vivència en aquesta prova d’esquí de muntanya que puntuava per la Copa FEEC-MILLET i que esta portant a terme amb l’esquiador Jacob Salvador.

Aquesta va ser la tercera prova en aquesta disciplina en la que competia el corredor d’ultra-trail Marc Balañá, enfocant la primera part de temporada amb curses d’esquí de muntanya, per a poder assolir una bona forma física per a portar a terme les curses a peu de primavera-estiu.

Va ser una cursa llarga i dura, resultant 2000d+ i 27km, amb una meteo canviant, on es va sortir a (-5ºC), després va fer sol i varem acabar nevant.
El estat complicat de la meteo, va fer que organització prengués mesures de seguretat, realitzant dues voltes en un circuit mes petit, tot i així igual d’exigent, havent de fer un total de 4 pujades amb pells, 4 baixades i 2 pujades amb grampons.

La jornada va ser generalment freda i l’aigua del bidó quedava congelada, havent de desenroscar la part superior per a poder beure. També vam tenir un problema amb la pell d’un esquí, que degut al fred es despagava i varem haver de parar a canviar-la per una que portàvem de recanvi….Tot i així, finalment en Marc Balañá i el seu company Jacob Salvador, mes experimentat en la matèria, van aconseguir una meritòria 14ª posició de la general amb un temps de (4h34’) de cursa d’alta intensitat, millorant dia a dia en aquest esport tan complexa tan físic com tècnicament parlant.

Destacar la bona organització d’aquesta cursa, amb sorteig de regals, serveis de fissió i un bon dinar al Pabelló d’Esterri d’Aneu.

I per últim donar gracies als patrocinadors que esteu confiant amb nosaltres per aquest 2015, Borges, Eassun, Mega Power, Rendiment Race, Naturetime Events; PH-Quirogel, etc...