QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 7 de juliol del 2014

Salomon Mission x3 Ulldeter

El passat dia 28 de juny el nostre atleta Mikel Besora va assistir a la segona prova del circuit nacional Salomon Mission x3, aquesta prova se celebrava a Setcases, un poble de l'alt pirineu, una cursa on l'alçada entre 2000 i 2900 metres era on transcorria la prova.


Una cursa de 52 km. i 5500 metres de desnivell positiu on l'atleta va guanyar en sub-23 i va quedar 27è absolut omplint 9h. 48minuts en fer el dur recorregut. Una cursa amb atletes internacionals com Iker Karrera del Salomon Santiveri Internacional i Toti Bes del Nabes Team van posar un ritme alt on amb gairebé 7 hores van acabar la dura cursa i van proclamarse campions absoluts tots dos agafats de la mà a meta.
La pròxima cursa serà a La Pobla de Lillet el 26 de juliol per tancar el circuit.



Cursa Seminocturna de Riudecols

El passat dissabte dia 5 de juliol es va dur a terme una nova cita amb el Circuit del Baix Camp  a Riudecols.
En aquesta ocasió el tret de sortida es donaria a les 20h de la tarda, tant per corredors com per als caminants. El recorregut pels primers constaria de 16,2 km amb un desnivell positiu de 941 m. Pels caminants 10,5 km amb 621d+.

Durant tot el dia les altes temperatures feien preveure que la carrera tindria un punt de duresa afegit que, finalment, va passar factura a més d' un competidor.

A diferència de l' edició anterior, aquest va ser un recorregut variable i divertit. Pujades no gaire prolongades però amb unes inclinacions considerables, trams bastant tècnics abans de coronar i baixades per senderons entre el bosc divertidíssims on més valia anar frenant­ amb l'ajut dels arbres col.laboradors.


En Ronald i la Bibi van fer cap. Sensacions de cansament, cames cansades, si fa o no fa com la gran part d' esportistes així que era per tots igual... gasss i amunt doncs!!! 

El nostre representant masculí va venir a afrontar la prova amb moltes ganes, però va aparèixer el del mazo i li va xafar la festa. La calor mal assimilada i una mica de molèstia estomacal no el van aturar per ben poc. No va poder disfrutar­la però va finalitzar la carrera en una molt bona 14a posició amb un temps de 01:41:25.


Des d'un principi la Bibi es va anar mantenint en segona posició, va sortir amb millors sensacions del que pronosticava, però no la van acompanyar durant tot el circuit. A l'hora d'afrontar la primera de les dues pujades protagonistes, la corredora de l'Areny Nuria Florencio arribaria dalt alhora amb la nostra corredora, sort que tot seguit vindria la corresponent baixada on es va poder desmarcar un bon tram. La mateixa situació es va repetir una estona desprès, quan en aquesta ocasió la de Montroig va sobrepassar la nostra corredora desmarcant­se una mica més amb cada pas. La Bibi és conscient que no podria seguir el seu ritme, però visualitza que ja no queda gaire per finalitzar el desnivell positiu i que una vegada acabi aquest haurà de
cremar l'últim cartutx si vol recuperar posició inicial. Així ho va fer i es va poder desmarcar 3'6'' arribant a meta en segona posició absoluta amb 2:00:09 darrera de la Marta Batalla del FACVAC que es va imposar amb un temps de 1:54:04 i es consolida amb aquesta la guanyadora del Circuit del Baix Camp.

Els guanyadors absoluts van ser Javier Heras de Serres del Mestral 01:25:48, el nostre company Xavier Alaya de Atmosfera Trail 01:28:58 i en tercer lloc en Bernat Ollé del CRC 01:29:58



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute