QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 25 d’octubre del 2013

10k PL TORTOSA

Arriba el torn de l'última cursa del circuit Running Series de les Terres de l'Ebre, i allí estic, hi participo juntament amb la Pilar Rus, companya de l'equip Borges Trail.
Un cartell de luxe a la sortida em donava poques possibilitats de podi absolut, Just Sociats, Xavi Queralt, Houssain, Ferran De Torres, Gerard Monteverde, entre altres atletes que estan fent un gran Running Series.
Un total de 200 atletes estaven a la línia de sortida a les 10 h. Es dona el tret amb sortida neutralitzada d'uns 200m.
Tret de sortida, el ritme no és massa ràpid, es forma un grupet nombrós al davant, passem el primer km per davall de 3'30'' i el segon igual, allí el Just decideix fer la seva, augmenta el ritme sense parar i amb una facilitat increible, juga a una altra lliga.
Jo em despenjo del grup, no vull anar tant forçat, no em jugo res, sols cal controlar la categoria. Ja arribant al 4 veig a tiro al Houssain que també s'ha despenjat del grup, no sé que fer, si anar o no. Decideixo no arriscar, ja veurem més endavant.
Sobre el 5 m'agafen 2 corredors que portava al darrera apretant fort, el Gerar Marsal, i el Xavi Ortín, els 3km aprox que he fet sol m'han fet relaxar i perdre molt temps ( uns 20''), ja que faig els km més lents i relaxat.
Sobre el 6 s'escapa el Gerard i seguim el Xavi i jo junts, tenim al Houssain a uns 250m, que faig? val la pensa o no cal? decideixo que no cal, no val la pena arriscar, prefereixo arribar a l'últim km amb forces.
 
Seguim junts amb el Xavi fins al 9, allí decideixo canviar i mirar de fer sub 36, l'últim km es fa molt llarg, em dona la sensació que he ajustat massa per baixar de 36, però fent el km ràpid no hauré de tenir problemes. El km no s'acaba, es fa llarg, al final entro 7è abs i 1er categoria amb 36'04''.
 
Pel que fa a la Pilar Rus, llàstima dels problemes estomacals i els vòmits durant la cursa, li van fer perdre l'opció d'emportar-se la victòria, tot i això va demostrar la seva valentia acabant la cursa. Desde els primers 200m ja es va notar problemas que l'impedien correr amb tranquilitat ia frontar la cursa amb garanties. Ja abans de la metitat de cursa anava perdent ritme, fins a tal punt d'haver de parar-se per vomitar. Tot i això la Pilar va acabar la cursa demostrant el que és, una campiona i lluitadora nata i fent podi per categoría.
 
Gran cursa de l'amic Ferran De Torres acabant 3er absolut, cada dia que passa està millor i felicitar a Just Sociats per la seva victòria.
 
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute