QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 24 de gener del 2012

ROMEUFONTAINE 2012

El passat diumenge, 22 de Gener, es va celebrar la III edició de la Romeufontaine, una cursa de 40 kms i 1800m de desnivell+, que transcorria pels bells paratges de Font-romeu.

A dos quarts de vuit del matí, i amb una temperatura de 2º, es donava el tret de sortida a 262 participants, entre ells, 18 fèmines. Encara de nit, s'observaven tot de frontals en moviment i amb ganes de disfrutar de la muntanya, poc a poc cada corredor anava agafant la seva posició, formant-se petits grups, tots ells tenint present les plaques de gel i la foscor. La neu i el gel eren un afegit especial, juntament amb els magnífics paisatges que acompanyaven en tot moment als participant mentre anaven ascendint, esquivant el gel, enfontsant-se en la neu, … Alhora, els acompanyà un temps excel.lent, amb temperatures estiuenques, en plè hivern. Tota la vestimenta de la sortida, a mesura que s'anàvem sumant quilòmetres, anava sobrant, això sí, menys els grampons, obligatoris i necessaris, per a poder córrer tranquil i estalviar-se caigudesi contusions vàries. Tot i així, la neu jugava males passades ja que els tenia forats amagats.

Aquesta vegada l'equip Borges Trail hi va tenir presència, la Gènia es va animar a córrer-la, amb ganes, però al mateix temps, amb dubtes i nerviosisme ja que duia uns dies prenent-s'ho amb calma, degut a unes molèsties al maluc dret. Quina mandra aixecar-se a les 5'30h. de la matinada per anar a córrer, i amb el fred que pelava a fora, però ja no hi havia volta enrera, a abrigar-se fort, fer un mos, concentració i cames ajudeu-me. Ho tenia molt clar, escoltar les sensacions físiques i controlar les psíquiques. Les premises que tenia present en tot moment eren: calma, disfrutar i repetir-me els consells vàris de persones apreciades i enteses en la matèria. Sortida conservadora i, mica en mica, agafant confiança amb el terreny, ja que el fet d'haver-me de posar els grampons en qualsevol moment em generava una certa tensió i agobi. Tot i així, anava pujant amb un ritme còmode, que em permetia disfrutar i anar avançant a d'altres corredors. Una vegada el terreny gelat era més continu, fou el moment idoni per posar els grampons, prova de foc, per comprovar si donaven el resultat desitjat i em permetien córrer amb traquilitat i disfrutar de les muntanyes que m' envoltaven. Per mi, aquesta cursa fou un bon test per experimentar el què és una marató de muntanya ja que, tant a nivell nutricional, com físic i mental (córrer sola), vaig poder experimentar noves maneres d'alimentar-me i conèixer el meu cos durant la cursa. Tot plegat resultà ser un dia especial ja que tot i estrenar-me corrent amb neu i gel, vaig tenir unes grans sensacions, un millor resultat i, alhora, inesperat: 4t lloc a la general i 3ª sènior, amb un temps final de 4'39h.

Els guanyadors d'enguany foren:

Fèmines:

- Judit CASAS (Diedre) 3'58h.

- Valerie MASSON 4'24h.

- Christelle CASENOBE 4'27h.

- Eugènia MIRÓ ( Borges-trail) 4'39h.



Masculins:

- Guillaume BEAUXIS 3'03h.

- Oscar PEREZ 3'03H.

- Thibaut BARONIAN 3'04h.












Veure resultats: http://www.chronoraid.fr/



Per, Gènia
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute