QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 20 de gener del 2014

CURSA DE MUNTANYA LA FERÉSTEC

El passat diumenge es va celebrar a Prats de Lluçanès la segona edició de la Cursa de Muntanya La Feréstec. Els 160 participants havien de completar un recorregut de 12 kms i un desnivell acumulat de 760mEloi Borràs del Borges Trail-AAEET de Valls hi era present, juntament amb altres especialistes de la disciplina. De sortida el corredor del Borges va situar-se en posicions capdavanteres i l´Eloi va fer un gran final entrant sisè amb un temps de 50' 10''.
El guanyador de la cursa va ser en Josep Viñas amb 47' 16'', seguit de Gabriel Crosas amb47' 56''.
Amb aquestes curses ràpides i curtes l´Eloi prepara la temporada de curses amb raquetes de neu, que començaran  de cara al Febrer.

MCD TARRAGONA 2017

El passat  diumenge 19 de febrer més de 1.100 atletes van participar a la 4ª edició de laMarató Costa Dorada Tarragona 2017, i aprofitant també la mítica carrera dels 10 km.
Una competició que l any passat va batre record de participació i que ja es una clàssica del calendari de Maratons.
El Port de Tarragona ha estat el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la prova, un recorregut pla amb varis desnivell.
A les 9h del mati donaven tret de sortida conjunta la Marató i els 10 km, entre tots aquest atletes es trobava un representant del Borges Trail AAEET  La Pilar Rus.
A la sortida ja es destacaven grans corredors per la Marató com En Pedro Ortega, Ferran de Torres, Raul Torralba, en noies la Mireia Sosa, Anahi Herrera, i la Cristina Solé, i a la carrera dels 10km brillant runners com José Luis Blanco, Miguel Garcia, Rodrigo Torres, Sergi Hidalgo i en noies la gran atleta Silvia Ferre, la Sara Loeh que últimament esta amb un bon nivell i la Pilar la nostra lluitadora iniciant la temporada molt motivada.
La Pilar va sortir amb el grup capdavanter amb la Sara Loeh i la Silvia ferrer que van marcar un  ritme alt des de els primers quilòmetres i direcció al far de Tarragona, la lluita psicològica de tot corredorel gir de tornada les tres noies encara juntes amb ritme alt i mes enrere a un minut la 4ª noia, el trio de noies mantenien un bon ritme, fins que al km 7, la Sara Loerh es despenja sense poder aguantar liderant la carrera la Silvia i la Pilar que estaven marcant un ritme intractableja arribant els últims 3 km pel passeig marítim, les dues noies fortíssimes continuaven juntes a roda, es veia clara la sentencia del podí a l’ últim km la Silvia Ferrer fica totes les seves forces i ha roda la nostra borgettis intentant que no se li escapes però arriba 500 metres la gloria del primer lloc s’ho emporta la Silvia Ferrer deixant enrere a la Pilar i guanyant la prova.