QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 7 d’octubre del 2014

Crònica de la Mitja Marató del Priorat, 4-10-2014

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a la Vila de Falset, la primera Marató i Mitja Marató del Priorat, dins el marc incomparable del Priorat, recorrent pistes i senders entre els camps de vinyes i cellers.
Concretament BORGES TRAIL, ha portat dos dels seus corredors, en Miquel Besora i en Marc Balañá, que feien la Mitja Marato de 21Km i 700d+, amb un total de 188 participants, que sortien puntualment a les 9:30 del matí de dins la Cooperativa de Falset.
En Miquel Besora o va viure de la següent forma:
Va sortir a roda darrere en David, els primers km.son en pista i va pujant passant el km.5 en 19' a un ritme força alt, continua a roda per tal d'anar agafant bones sensacions fins que al km.8 en David al venir una pujada bastant en pendent aquest flaqueja i en Mikel l'adelanta, a partir d'aqui continuarà la cursa en solitari hidratant-se en els avituallaments i menjant plàtan per tenir la suficient energia fins arribar a meta en primera posició i un temps de 1h.33'.
 
En Marc Balañá ens explica:
La idea era anar a fer un rodatge de qualitat, ràpid però controlat, com a bon entreno de cara al últim gran objectiu de la temporada UTSM de 100km, d’aquí 15 dies. Va ser per això que hem vaig quedar amb la Mitja Marató, aconseguint així un bon entrenament a ritmes alts sense cremar massa bales.
Arranquem i surto amb el pulsòmetre posat, controlant no passar-me de voltes rodant ràpid, per un circuit inicialment de pista ample molt ràpida i una segona part amb mes desnivell i sender, paro que igualment et permetia anar a ritmes alts com m’agrada...
Ven aviat formem un grup capdavanter amb en Miquel, 4 corredors mes i jo, fins a km2, on em deixo caure una mica controlant pulsacions i en Miquel marxa amb dos corredors mes.
Jo hem quedo en un segon grup amb dos corredors mes, on un d’ells al (km3) ja es despenja fora de punt, jo rodo molt còmode, sorprenentment còmode. Anem rodant junts amb Roger Reguant, que mes habituat a la muntanya el vaig traient de punt, fins que hem deixa marxar.
Ja vaig 4º, segueixo la marxeta a un ritme guapo sempre entre 160-170p, fins que atrapo a un dels corredors que havia marxat amb en Miquel (km11), estava desfondat, per no haver controlat el ritme del principi, el cor, si el passem de l’umbral, te els minuts comptats !!!
Ja vaig 3º, pensant de totes totes k aquesta serà la posició a meta, sense relaxar a les baixades, de sendera semi-tècnica disfrutona a tope,  pensant ke encara hem pillaria algu altre, hem prenc el gel, creuem un fiu amb aigua fins el ginoll, GUAU !.... (km15) tenim la última pujada i la mes llarga de uns 2km per sender corredor però que va castigant, pujo be, noto quee tinc motor per rato encara, jeje, i veig allà davant un que camina, penso que deu ser algú que anima o passeja, però no, es en David Sanchez (Atletes Altafulla) gran atleta i millor persona !!, que segons hem diu, s’avia despistat i al intentar recuperar havia “petat” en veurem venir segueix corrent, paro al atrapar-lo veig que no va, i jo vaig com una moto !!! Jjajaja, venia a entrenar però noto com corre aquest motor nou, se xala molt en aquestes curses tan ràpides quan tens gas nou , ja vaig 2º i així arribo a meta, en un temps de 1h37’. Súper content, no tan sols pel que e disfrutat en aquesta cursa súper ben organitzada, sinó per la bona forma en la que arribo a la última recta de la temporada, amb el gas que sembla no acabar-se.
Finalitzem la jornada millor impossible, orquestra en directe, paella d’arròs, premis i dos membres del BORGES TRAIL, un cop mes, a dalt de tot del podi !!!

UN 10 A LA CURSA I LA SEVA ORGANITZACIO !!!





BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute