QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 3 de febrer del 2014

DUATLÓ VILASECA

Aquest primer diumenge de febrer al matí es celebrà  al recinte tancat de la Torre d'en Dolça la novena edició del Duatló-cross de Vilaseca.
Tal i com els mateixos organitzadors de la prova assenyalaven, un circuit ràpid i divertit,apte per tots els públics, ideal per aquells que s'inicien al món  dels duatlons i també per als  que vulguin mesurar les seves forces en aquest inici de temporada.
Les distàncies de la prova eren de quatre quilòmetres de cursa a peu, onze de btt i una última secció de dos quilòmetres a peu.
Després d'un petit briefing als corredors,es donava la sortida als volts de les onze del matí amb un lleuger retard degut a les fortes ratxes de vent que varen malmetre alguns del encintats del circuit.
Ja en la primera part de cursa a peu, el nostre corredor Xavi Prim es posaria amb el grup capdavanter sempre deixant que fosin altres corredors els que marquessin el ritme. Molt ben situat, el Xavi arribava a la transcició en segon lloc a pocs segons de l'atleta del Trail Tàrraco Kai Langel. Una vegada a d'alt  de la bicicleta en Xavi ara sí anava per feina i ja en el segon quilòmetre del circuit agafava el liderat de la prova marcant el millor parcial de btt, circumstància que després va ser definitiva en el desenllaç de la cursa.
Per darrere en Kai Langel veia com el Jordi Cayetano del Lizarran Reus i en Jonathan Marquez del Tarragona Fondistes també el superaven en el tram de btt perdent així plaça de podi.
Amb poc mes de quaranta minuts el nostre corredor deixaria la seva bicicleta per afrontar una última secció de cursa a peu amb prou marge  com per entrar comodament a meta guanyant la prova amb un temps de quaranta nou minuts i sis segons. Ja no hi va haver canvis  pel que fà a les posicions de podi en aquests dos últims quilòmetres de cursa i en Jordi i el Jonathan entraven a meta segon i tercer respectivament.
Pel que fa a les fèmines, la guanyadora de la prova va ser Montse Massip del Club Triatló Lleida amb un temps d'una hora i dos minuts seguida de la Monica Geonina amb una hora i cinc minuts i la Blanca Modrego amb una hora i sis minuts.
La matinal va concloure amb un bon esmorzar per tothom i l'entrega de premis als guanyadors de totes les categories.
Un cop més Naturetime Events va estar a l'alçada a nivell organitzatiu i la jornada va esdevindre tot un èxit en tots els aspectes.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute