QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dilluns, 11 de febrer del 2013

Crònica de la Pujada a la Foradada 2013.

El passat diumenge 03 de febrer es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita una nova edició de la cursa de muntanya “La pujada a la Foradada”, concretament era la cinquena edició i va estar marcada pel fort vent que feia a les zones altes i exposades del recorregut, un recorregut molt guapo, tècnic en gran part i amb unes vistes espectaculars. Puntuals a les 8:45 del matí es donava el tret de sortida de la cursa, per davant hi havia 21 km amb uns 1100 mts de desnivell positiu, aviat el grup es va estirar, i al davant ja hi havia en Josep Mª Pijuan del Borges Trail-AAEET, els primers tres quilometres els va fer acompanyat d’en Jose Mª Luis del Btt Montbike Amposta.

Després de 2h 3min.47 seg., en Pijuan entrava a meta en primera posició, en Jose Mª Luis ho faria 9min, més tard i en tercer lloc entrava en Xavi Royo del UEC Tortosa amb un temps de 2h 13min. 4 seg. El podi femení fou en primera posició Miriam Poumerau, Olalla Tavera i en tercer lloc Anna Balagué
Durant la matinal esportiva a St. Carles es va celebrar també la disciplina de marxa i la modalitat de canicross, poc més de 200 participants van disfrutar d’un bon diumenge per les terres de l’Ebre.
Agrair a la organització l’esforç que fan cada any en muntar una gran cursa, i animar-los a continuar així.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute