QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 28 de juliol del 2016

Mikel Besora al Trail Vila del Creixell

El passat 23 de juliol Mikel Besora va córrer a la cursa ''Trail Vila del Creixell'', amb un recorregut de 10'9km. i un desnivell total de 450 metres la sortida es va prendre a les 9h. del matí.
Paral·lelament es va fer una cursa curta de 3'7km.

A les 9h. del matí es dona la sortida i Mikel Besora juntament amb el Xavier Tomasa (guanyador de l'any passat del prova) marquen el ritme.

Quan arriben a dalt del primer cim, Mikel cambia el ritme i marxa en solitari, a pocs metres es va despenjant en Xavier.

Després de 39'45'' Mikel arriba primer a meta amb un ritme promig de 3'39'' min./km.

Volem agraïr al regidor d' esports Francesc Sentís (esquerra), i al director de la cursa Kepa (dreta)