QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 14 de març del 2012

3a MITJA MARATO DE CAMBRILS

Aquest passat diumenge es va celebrar la 3a edició de la Mitja marató de Cambrils. Per dates no era una mitja que tingués prevista fer i fins quatre dies abans no vaig saber del tot segur si fer-la o no.
Un cop ja inscrit tocava descansar una mica per arribar amb  garanties pel diumenge i amb les mínimes molèsties possibles.
Sabia que aquesta mitja, segons deien una de les mitges més planes, si agafavem un bon dia podia obtenir un bon resultat.
Només sortir de casa, ni gota d'aire, un dia fantàstic, un dia d'aquells que tens ganes de sortir a correr disparat amb ganes de disfrutar.
A les 8:55 arribo a Cambris, allí ja canvia tot, la meva cara sobretot, al veure com es mouen els arbres, al baixar del cotxe i "tastar" el vent que fa dubto fins i tot de passar-me als 10km però ja que hi som farem el que poguem, sabent que el vent ens pot ser un enemic, un gran enemic.
La sortida juntament amb els 10km la fem a un ritme que aparentment semblava ràpid, jo em plantejo no mirar el rellotge, només al 10km i al 19-20km, durant la cursa no vull mirar-lo i fer la meva. El ritme de sortida em poso amb un grupet on va el Juanma, la Silvia (2a classificada 10km femines) i semblem portar un bon ritme, però quan escolto un corredor que alli van a fer 1h20, decideixo canviar ritme i agafar-me al grupet que em portava uns 200m, i alli em quedo. Crec que porto un bon ritme, no miro el rellotge; la sorpresa me l'emporto al km10 quan el passo més que lent, amb 37'09'', 25'' ( 1'25'' per sobre del temps previst), ja sabia que ara em seria difícil poder recuperar aquest temps al proper 10mil, quasi era un repte impossible, era conscient que m'havia equivocat.
Els ànims de la Gemma a diferents punts de la cursa ajudaven moltíssim a combatre el vent i a tenir ganes d'anar a més.
Al final tot i anar de menys a més, cosa que em va agradar molt, vaig acabar "mas mejor" del que vaig començar però l'últim tram de 5km amb vent en contra va fer que em fos impossible retallar el temps perdut al principi.

Finalment 1h18 i acabant el 16è de la general! LLàstima aquest temps perdut!
Sobretot agraït a tota la gent que em va animar en cursa,  van ser uns quants!! moltes gràcies!!
Ara ja sé el que he de fer a la propera! anra-hi!!
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute