QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 3 de gener del 2014

3de3 Sant Silvestre 2013




En aquest dies de Nadal s’han disputat les mítiques Sant Silvestre arreu de la nostra província. La Nostra Borgettis, La Pilar Rus, va guanyar en tres dies tres Sant Silvestres, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infat i Reus.



La Pilar Rus ens relata la seva vivencia:



Desprès del meu pòdium a la Cursa muntanya Trail Tarraco el 22 desembre, començaven les meves vacances i això volia dir el inici de entrenaments de qualitat, sense estres, ni horaris, tocava disfrutar fent km’s. Aixì mateix, decideixo que podria acabar l’any amb bons entrenos d’asfalt amb les explosives com son les Sant silvestres, per preparar-me a la temporada dels duatlons.



Dissabte 28  es va disputar a Cambrils, el meu poble, la primera Sant Silvestre solidària a favor d’Ana Navarro, que pateix la malaltia de Lyme crónica, corre aquesta cursa em feia molta il.lusió per ser la primera a casa i a més per una bona causa, el motiu solidari, la cursa es van inscriure més de 400 participants, la prova es va disputar al passeig Marítim, un circuit pel passeig direcció a Salou fins la Torre de l’Esquirol i tornar, un total de 4 quilòmetres de distància, així que a les 19:00h, tot fent passar el fred, arriba l’hora del tret de sortida, el primer km surto molt ràpid per estar capdavant i controlar la carrera, al km2 baixo ritme per recuperar pulsacions vaig primera i vec molt lluny a la segona, fem el gir de tornada intento augmentar ritme progressivament avançant a molts corredors, arribant a meta amb bon regust i guanyant la prova.



Diumenge 29, un any mes a l’Hospitalet de l’Infant organitzava la segona edició de la Sant Silvestre, un recorregut de 4 quilòmetres de distància, més de 500 corredors a la sortida, impressionat l’ambient, l’organització i lo més xocant una cursa gratuita!. El fort vent no va impedir donar el tret de sortida, una cursa duríssima, el vent ens feia anar d’una banda a l’altra, un circuit de dues voltes de 2km molt trencacames amb pujades i baixades, vaig dominar la cursa des de el inici encara que les cames recordaven del dia anterior, però vaig ajuntar forces mantenint un ritme alt i així poder guanyar la prova, molt contenta.  





Dimarts 31, últim dia de l’any. I que millor manera que acabar-la? Dons sí! Tornemi a corre.... L’empresa TretzeSport organitzava la cinquena edició de la Sant Silvestre de Reus. A pocs metres de la sortida es destacava un gran nivell de corredors, El Raul Lorente del Bikila, el Sergi Hidalgo de Runners Tarragona , El Alfons Calderon de Running Peace World i en noies la Paula Hitriuc de FC Barcelona guanyadora de anys anterior, i la jove Andrea Bernal del CN Reus Ploms. El meu propòsit era donar-ho tot a la cursa i acabar amb les millor sensacions no tenia pas intenció de guanyar la prova i mes amb el nivell d’atletes. Així que 17:15h tret de sortida 700 corredors i 5 quilòmetres per davant, com sempre una sortida rápida i explosiva, així intentaria tindre a tiro a les dos noies la Paula Hitriuc i l’Andrea Bernal que anaven capdavant, al km1 adelanto a l’Andrea, comença una forta pujada al km2 que atrapo a la Paula, aquesta es la meva, les meves sensacions son boníssimes de cames, em trobo be, intento augmentar ritme al km4, les cames responent perfectament, estic súper motivada, la gent animant, quin ambient, l’últim quilòmetre puc veure a la meva família animant això em fa emocionar molt acabant primera amb un temps de 18’51’’, segona la Paula Hitriuc amb un temp 19’37’’ i l’Andrea Bernal tercena amb un temps 20’17’’  cal destacar i felicitar al Senyor Antonio Pont el president de Borges que va guanyar la cursa pel participant més gran, ole tu! espero estar igual de jove i activa a la seva edat.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute