QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 4 de novembre del 2014

PILAR RUS 2º ABSOLUTA A LA CURSA CX 10K MANRESA

El passat  diumenge 26 d’Octubre va tenir lloc 11ª edició del CX 10km Urbans de Manresa, que s’ha marcat per una excel-lent temperatura. Amb inscripcions finals de 836 corredors en la cursa Absoluta i de 92 en la cursa Urbana de promoció, s’ha pogut reunir a mes de 900 atletes disposats a correr pels carrers de la ciutat.
Com es habitual la prova comença al Passeig Pere III , a l’alçada de la Ben plantada, i finalitza davant de l’església de Cris de Rei
Els més de  vuit sents corredors a la Cursa dels 10km va començar a les 10’30h,  entre tots aquest atletes es trobava representant del Borges Trail AAEET  la Pilar Rus, també es destacaven grans corredors com David Martinez, Fouzi Mansoui (JAB Berga)  i en noies la gran alteta Meritxell Calduch (CA Montornès).
La Pilar va sortir amb el grup capdavanter dels 30 atletes élite, a primera línea de sortida amb un circuit dur amb fortes pujades, fals planells i baixades al voltant dels carrers de la ciutat,  la nostra borgettis ficant-se cap davant aguantant la estelada amb dues noies més que marcaven un fortíssim ritme, va veure que tocava patir de valent, del km2 fins al km6 un gran mur escalador faria infernal la cursa, la Pilar que amb les pujades es on millor es trobava, ràpid es va col.locar en 2on lloc deixant darrere a la tercera noia i es disposava a no despenjar-se de la Meritxell Carduch que dominava la carrera amb un ritme brutal, passant ja el km7 comença la baixada de 1’5km i  la Pilar va veu marxar a la Txell amb un ritme intractable, i entrant al Passeig Pere III,  l’última pujada mortal al km9 amb un segon lloc que la Pilar mantindria fins arribar a meta.