dilluns, 19 d’abril del 2010

CAP DE SETMANA DE MOLTA ACTIVITAT PEL BORGES TRAIL

CURSA DE SANAHÜJA (circuit Català-FEEC)

Comença el Circuit Català de Curses de Muntanya

Aquest diumenge passat, el Borges Trail, era present a la primera cursa del circuit català del 2010. 250 atletes de tot Catalunya es van donar cita al poble de Sanaüja a la Segarra. El matí pintava fresc, i això era bo. El recorregut era el mateix que l’any passat, un circuit amb constants canvis de ritme i amb moltes pujades i baixades per senders bastant tècnics que fan que la sensació de trail es visqui al 100x100.

A les 9h en punt es donava la sortida a la cursa femenina i 15 min. més tard ho feia la categoria masculina, ja al primer quilòmetre en Josep Mª Pijuan del BORGES TRAIL juntament amb el Cerverí Sergi Rodríguez, es col•locaven al capdavant imposant un ritme ràpid i constant, la cosa va anar així fins a la meitat de cursa quan el Sergi va continuar al mateix nivell i va anar sumant metres i minuts respecte a la resta, en Josep Mª va anar aguantat la segona plaça fins al quilòmetre 20, just quan ja era qüestió de fer la última pujada pel mig del bosc i arribar a meta, va ser en aquest tram on va perdre totes les forces i es van esfumar totes les bones sensacions tingudes fins als moment, quedant relegat finalment a la 8 ena posició de la general.

Classificació:
RODRIGUEZ BATISTA; SERGI 1 02:10:38 1(G.masc)
1(Masc.Senior)

SANCHEZ CARMONA; MANU(federat) 2 02:14:37 2(G.masc)
2(Masc.Senior)

AURELL BOVE; PERE(federat) 3 02:15:10 3(G.masc)
3(Masc.Senior)

CARRASCO GIRALDEZ; OSCAR(federat) 4 02:15:25 4(G.masc)
4(Masc.Senior)

FOLGUERA ROBERT; JAUME(federat) 5 02:16:11 5(G.masc)
5(Masc.Senior)

FERRER BACARDIT; ALBERT(federat) 6 02:18:44 6(G.masc)
6(Masc.Senior)

SANCHEZ VICENTE; XAVIER(federat) 7 02:19:55 7(G.masc)
1(Masc.Veterà)

PIJUAN PARDELL; JOSEP Mª(federat) 8 02:21:48 8(G.masc)
7(Masc.Senior) BORGES TRAIL

Felicitats un any més a la organització de la cursa, ja que es una de les més ben senyalitzades, amb avituallament ben distribuïts, i amb una arribada a meta molt ben ambientada. Ens hi veiem l’any que ve, però de moment la setmana que ve ens trobarem a la segona cursa del Circuit a Xerta a la cursa de les Fonts.

ALMOSTREK (circuit Baix Camp)
El mateix diumenge es disputava la 2a prova puntuable pel Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp, organitzada per TRETZESPORTS.
El dia havia començat força nuvolat i la temperatura era ideal per recórrer els 15'3 Qms del recorregut en les millors condicions.
La cursa, amb gairebé 200 participants va iniciar-se sobre les 9'20hores, i ja des de la sortida, els 5 corredors del BORGES TRAIL, van situar-se en les posicions capdavanteres. A l'inici, una forta pendent pels carrers de la població va anar marcant diferències, i on es va fer una primera selecció de corredors amb el ritme imposat pels nostres, Prim i Pàmies.
Tan sols el Víctor Gonzalez (C.A.Tarragona) i  Jesús Pérez (C.A.Delta Valencia) van poder aguantar aquesta primera envestida.

El ritme no afluixava, i la pujada es mantenia, llavors Prim, amb algun problema estomacal, va haver d'afluixar el ritme, perdent contacte amb el grup capdavanter.

Pàmies tampoc va poder mantenir la intensitat fins al final de la pujada, on Víctor i Jesús van poder guanyar cert avantatge. Però en la forta baixada, primer per tallafocs i després per sender, Pàmies va tornar a contactar amb la parella capdavantera i superant al corredor valencià, va marxar junt amb Víctor, fins a la mateixa arribada a meta, on van disputar la primera posició amb un impressionat esprint (només cal comparar el temps final dels dos corredors).

Per la seva banda, Prim va recuperar-se i va poder superar també al Jesús, entrant 3er a meta.
Biel, que anava a provar, després d'una llarga temporada fora de la competició, va arribar molt satisfet a meta en una meritòria 12ena posició, igualment que Tavi, que va entrar el 26è, com sempre fent bona cara i acompanyat de la seva filla, l'Ariadna, que ja l'esperava en els metres finals.

Igualment, aquesta cursa, tenia una altra intenció, i era la presentació d'una de les nostres corredores per a la nova temporada, l'Eugènia Miró, la qual està agafant molta experiència amb els nous companys d'equip, i la seva progressió promet grans èxits. L'Eugènia va sortir amb precaució, però va poder anar davant durant gran part del recorregut, i sols en els Qms finals va ser superada per dues corredores, arribant 3era fèmina.

Destacar la 5ena posició del nostre incombustible amic d'Alcover, el Germà, al qual no se li acaben les piles, i segueix presentant batalla allà on va.

Els resultats finals van ser:
1. Víctor Gonzalez   1h.07'43"11   C.A. Tarragona  (1er sènior)
2. Jordi Pàmies        1h.07'43"71   BORGES TRAIL (2n sènior)
3. Xavi Prim            1h09'49"        BORGES TRAIL (1er veterà 1)
4. Jesús Pérez          1h09'59"       C.A. Delta Valencia (1er veterà 2)
5. Germà Guarch     1h11'40"       C.E. Alcover (2n veterà 2)
--------
12. Biel Secall          1h14'58"       BORGES TRAIL (4t veterà 2)
--------
26. Tavi Fossas        1h19'26"       BORGES TRAIL (9è sènior)
--------
80. Eugènia Miró      1h30'21"      BORGES TRAIL (1a fèmina sènior i 3era general)

Posats a celebrar aconteixements, destacar que diumenge vam poder estrenar les noves equipacions BORGES TRAIL per a la temporada, i la millor manera de fer-ho va ser donant el millor de cadascú i gaudint pels èxits aconseguits.

TOTS ELS RESULTATS

ÀLBUM DE FOTOS
ALMOSTREK

CURSA DE LA TALAIA (lliga Catalana)

ESTRENA D’EQUIPAMENT AL GARRAF
El nou equipament del equip Borges trail, també a lluït a la 7a edició de la cursa de la Talaia a Vilanova i la Geltrú.

Amb aquesta ja seran quatre les curses puntuables per la 2º Lliga catalana de curses de muntanya.

En la edició d’aquest any han inclòs a la cursa de 21 km, una de 10 km i una caminada popular, cosa que ha representat un bon èxit participatiu. A les 10 del matí (una hora fantàstica per córrer, ja que el traçat no era massa exigent i els temps no s’allargarien) , s‘ha donat sortida de la cursa de 21km del Camping Vilanova Park, des d’aquí i per camins i senders no gaire complicats hem pujat al Turó de les tres Partions 435m, punt més alt de la cursa. La tornada a estat molt ràpida tret d’unes quantes pujadetes que trencaven una mica el ritme.

A l’arribada el més ràpid dels 191 arribats, ha estat Xavi Guinovart, amb un temps molt bo d’ 1:30:55, el nostre representant Ramon Barceló, ha acabat 20é i 5é de la categoria amb 1:42:36.