dilluns, 28 de setembre del 2015

Pilar Rus Guanya el Triatló de Muntanya de l’Escala i tanca la temporada 3ª Absoluta al Circuit Català de Triatlons de Muntanya

El passat 20 de setembre es va disputar a la població empordanesa, a l’Escala, l’última de les competicions de lliga de Triatlons de Muntanya de la temporada 2015.

La prova que va reunir més de 180 inscrits, consistia en nedar mil metres amb sortida i arribada a la platja del Moll Grec, seguint de vint quilòmetres en bicicleta per camins rurals anant i tornant de Viladamat i acabant amb sis quilòmetres de cursa a peu pel traçat de l’Escala.

La Pilar Rus representant del nostre equip Borges Trail, que va competir a la prova.
Tot el temor dels organitzadors, la tramuntana va respectar la prova, que es va poder disputar amb normalitat, si bé va marcar especialment la de natació, ja que en un bon tram els nedadors anaven en contra del vent.

Puntuals 8:30h matí tret de sortida i per endavant el primer tram 1.000 metres de natació, la Pilar va fer un bon paper surtin cap davant de les cinc primeres noies, desprès de la T1 tocava afrontar els 20 quilòmetres de bicicleta de muntanya, circuit rodador els primers quilòmetres on la Pilar va poder remuntar fins atrapar a la segona noia La teresa Pons on arribarien juntes per afrontar l’últim tram de corre 6 quilòmetres a peu on la nostra Borgettis va aprofitar el seu punt fort anant segona fins atrapar al quilòmetre dos  a la primera noia la Txell figueres i  finalitzant com a guanyadora Absoluta de la prova.

En Categoria Masculina Xavier Torrades va ser el guanyador, en segon lloc Jose Santos i en tercer lloc Albert Soley Castell.
La prova està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de l’Escala, el Club d’Atletisme Flama 91 i el Club Nàutic l’Escala, amb la col.laboració de la Federació Catalana de Triatló

Aixì mateix la Pilar Rus tanca la seva temporada amb un 3ª Absoluta al Circuit Català de Triatlons de Muntanya.