dilluns, 20 de juny del 2016

Salva Martí s’imposa en la modalitat curta del Trailseries Albiol (Vall del Glorieta)

El passat dissabte 18 de juny, es va celebrar a la petita localitat de l’Albiol, la segona edició del Trailseries Albiol, tercera prova del Circuit Trail Series Costa Daurada 2016. El Trail es composava per tres modalitats, la cursa llarga de 19,6km i un desnivell positiu de 950d+, cursa curta de 12,5km i 710d+ i una caminada amb el mateix recorregut que la cursa curta.

Un total de 200 atletes es presentaven a l’Albiol per realitzar alguna de les tres modalitats on Salva Martí, corredor del Borges Trail prendria part en la cursa curta.

A les 17h30’ és va donar el tret de sortida de la cursa llarga i caminada, on des de bon principi es va marcar un ritme força alt, sent-ne el guanyador Marc Guinjoan del CERAP Riudamos amb un temps de 1h52’50’’ seguit per Jesús

Sanchez i Miguel Angel Monterreal ocupant la segona i tercera posició respectivament amb un temps de 1h54’56’’ i 1h57’06’’. Pel que fa a les noies, la victoria va ser M.Eguenia Munte 2h08’58’’ seguida per Edurne Zazpe i Eva Tapia amb un temps de 2h17’30’’ i 2h30’20’’ respectivament.

La cursa curta va tindre sortida 50’ més tard que la llarga i a les 18h20’ es va donar el tret de sortida. La sortida va ser també força ràpida on de seguida es va formar un grupet capdavanter de tres corredors entre els quals hi havia el corredor del Borges Trail Salva Martí. Aquest grup es va anar intercanviant les posicions però va anar unit fins el 7e quilòmetre de cursa, on un dels integrant va patir una torça de turmell i va perdre contacte, en l’última baixada, el corredor Badaloní Blai Hermoso va agafar uns metres d’avantatge i es situava líder arribant a l’inici de l’última pujada que portaria directe a l’Albiol als corredors amb un 30sg d’avantatge, però Salva Martí, que s’havia guardat una mica de força per afrontar la pujada amb garanties va anar retallant distància progressivament i va adelantar al líder la cursa a tant sols 250metres de meta, arribant en primera posició amb un temps de 1h13’45’’, seguit per Blai Hermoso i Joan Mariné amb un temps de 1h14’10’’ i 1h15’59’’ respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, la victòria va ser per Neus Gil amb un temps de 1h28’40’’ seguida per Ingrid Ruiz i Sandra Serrano amb un temps de 1h31’11’’ i 1h43’03’’ respectivament.

Així doncs, es va donar per finalitzada una bona tarda competitiva dins del magnífic paratge natural de la Vall del Glorieta amb un cursa molt atractiva i exigent. La pròxima cita del Circuit Trail Series serà el 9 de juliol en el Trail de Colldejou.