QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 28 de maig del 2013

XIII MARXA CICLOTURISTA PUERTOS DE LA RIBAGORZA by BIBI


 

        Aquest passat 25 de Maig es va celebrar  la marxa cicloturista Puertos de la Ribagorza, amb punt de trobada a Graus. Molts dels corredors , com la Bibiana i d’ altres esportistes de Valls, Vilallonga, Vallmoll, Alcover  amb qui va compartir aquesta experiència, van optar per recollir el dorsal el dia abans i fer un cop d’ ull als stands  dels patrocinadors.

        A les 8:30h de Dissabte estava programada la sortida per als més de 2.500 ciclistes disposats a disfrutar durant hores. 1435 corredors van optar pel recorregut llarg de 200km i 701 farien el més curt de 133km. La temperatura  freda de la nit anterior feia dubtar a l’ hora d’ escollir vestuari, al principi la frescor va acompanyar, però finalment va fer un dia esplèndid.

       La nostra corredora, inexperta en aquesta modalitat però molt motivada a endinsar-se, va optar pel curt. Sortida de Graus i conscient del que queda pel davant, es pren els 10km com escalfament  abans de començar a pujar el Port  Castillo de Laguarres ( 8km 6% ) amb molt bones sensacios i a bon ritmet. Benabarre, Torre de Esera, Campo, …un escenari molt bonic. La participació i ànims per part dels habitants dels pobles era total. El segon Port va ser el de Serrate-Vilas del Turbón, pedalant abans una bona estona  per la Vall  del Riu Esera, al qual s’ arriba amb un continu ascens i es corona als ja acumulats 91km. Aquest port, majoritàriament de graveta  i un continu 8% de desnivell, a algunes cames  ja els hi pesava, la representant del Borges Trail es trobava bastant bé. A partir d’ aquí fins a meta era qüestió de pedalar i pedalar, tot i que da tant en tant un repechón o un cop de vent et feia apretar les dents una mica, i més si vas sola durant tot el recorregut.

      L’ organització inmillorable. Avituallaments espectaculars, de tot per tothom bàsicament.

      Per finalitzar, un bon dinar amb molt bon servei on cadascú contaria la seva, com no podía ser d’ una altra manera.

      Els companys  d’ aventura decidits a fer la marxa llarga van fer molt bon temps, voltant les 6:30h, enhorabona màquines !

    La Bibiana va arribar a meta amb un temps de 5:06h. Octava fèmina  i 391 de la general, força contenta.

   Els guanyadors en la marxa curta van ser en Dniel Arnal del CD Goerna 3:27:43 i la Roser Bargalló de CC Vilabella 4:14:15. En la marxa llarga en Mikel Azparren amb un temps de 5:11:18 i la Mª Jose Cavero JOOC Zikuñagako 6:19:08.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute