QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 26 de gener del 2016

MIKEL BESORA SUBCAMPIÓ A LA MCD TARRAGONA 10KM.

El passat 17 de gener, el corredor del Borges Trail Mikel Besora va córrer la cursa d'asfalt de 10km. el dia que també es va celebrar la marató costa daurada i els 30km.

Pel que fa a la cursa de Mikel:
Va sortir al seu ritme, fent la seva cursa, al cap de 500m. es trobava segon darrere Camilo Santiago, que poc a poc marxava. Mikel sabia el ritme de Camilo i va decidir fer la seva cursa, mental, ja que va córrer tot sol durant tota la cursa fins al final.
Per darrere un grup de corredors, com Jaume Leiva, corredors del Runners Tarragona, del Bikila, entre d'altres.
Lluny de rendir-se i agrupar-se al grup perseguidor, continuava en solitari pel també solitari port de Tarragona; a l'anada ja que a la tornada la gent que anava l'animava i motivava a continuar a un bon ritme.

El km.5 el va pasar en poc mes de 16'. I a partir d'allà amb les mateixes sensacions i trobant a faltar alguna llebre per fer la cursa no tant psicològica va arribar a meta al km.10 en un temps de 32'45'' segon de la general. En una cursa plana i un gran ambient.


Amb aquesta cursa continua preparant la pretemporada.
La propera competició i primera important marcada al calendari de curses per muntanya el proper 21 de febrer el Campionat de Catalunya per equips a Miravet: "La Cameta Coixa".


Des de Borges Trail volem agraïr als nostres col·laboradors:

Borges, Ph-Quirogel, Eassun Spain, Sport Gym Tarragona, Megaplus, Bussetus Sport, Coreevo, Rendiment-Race.


El pas pel km.6


El últims 200m. per meta

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute