QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 14 de març del 2010

NOVA VICTÒRIA PER AL BORGES TRAIL

Aquest diumenge 14 de març s'ha disputat la 4a edició de la Mitja Marató de Muntanya de Mont-ral, organitzada per l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades.

Puntualment a les deu del matí i amb el tret d'un trabuc, s'ha donat la sortida, i els corredors han iniciat un llarg recorregut d'aproximadament 21 quilòmetres, que els ha conduït primerament cap a la població de Farena, després d'una llarga baixada plena d'obstacles. Si primer trobàvem trams glaçats a la part d'asfalt, després hem passat al fang,  i molts bassals, la majoria gelats, trams amb força neu encara, i finalment la travessa del riu Brugent, que després de les últimes pluges i nevades baixava prou ple.

Des de Farena, després d'una "visita" ràpida al poble, començava l'ascens altre cop en direcció a Mont-ral, gairebé tot per un sender amb una pendent important.

Des d'aquest punt es prenia un altre sender que portava fins a la Roca Foradada, formació natural i característica i de pas obligat, per continuar, ara baixant, en direcció a les petites poblacions del Bosquet i l'Aixàvega, tot seguint camins també força carregats de neu.

Finalment, i en les proximitats del naixement de les Fonts del Glorieta, es retornava cap al punt de partida finalitzant tot el recorregut al camp de futbol.  Allí ens esperava com sempre la "Carpa de Meta", a la qual ja ens tenen acostumats els companys de l'AAMP, amb refrigeri, varietat de coques, llesques i embotit. 

La temperatura baixa ha marcat els primers quilòmetres de cursa, però al final el sol ha aconseguit escalfar una mica l'ambient, fent gaudir plenament als corredors d'un dia esplèndid, i amb un traçat envejable i vistes magnífiques de les nostres contrades.

La cursa ha estat dominada inicialment per un petit grup de 4 corredors, Germà Jové, d'Alcover, Toni Arbonés de Siurana, Víctor Sans del Medilast Sport i el nostre corredor, Jordi Pàmies del BORGES TRAIL. El grup s'ha mantingut unit durant la complicada baixada fins a Farena, però ha estat a l'inici de la primera pujada on Pàmies ha marxat en solitari, marcant un ritme que no ha pugut seguir cap dels corredors. Ha anat traient més avantatge durant tot l'ascens i finalment ha aconseguit guanyar la cursa deixant a més de 3 minuts al seu inmediat perseguidor, el Toni, que també ha fet una gran cursa, deixant enrera al Germà i també arribant sol a meta.

CLASSIFICACIÓ

1. JORDI PÀMIES      1h39'      BORGES TRAIL
2. TONI ARBONÉS    1h43'     SIURANA
3. GERMÀ GUARCH  1h47'     ALCOVER
4. VÍCTOR SANS       1h49'     MEDILAST SPORT
5. DAVID LAGO         1h50'   

Més info a...
http://aamp.ppcc.cat/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute