QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 13 de novembre del 2012

El passat diumenge dia 11 un total de 200 corredors van pendre part en la última proba del circuit running series de les Terres de l'Ebre.
A les 7:45 vaig quedar amb l'amic Joan Baptista per anar direcció Deltebre.
Una matinal freda i amb vent ens podria endurir una cursa on la única pujada que hi ha en aquest terreny és el pont nou, pel qual hauríem de passar dos cops.
Ja recollit el dorsal ens posem  a calentar, aquest cop ben tapats. Després de 20' de trote suau, uns progressius i a la línia de sortida.
Pensava que tenia una bona oportunitat de fer un bon crono, ja que el perfil de la cursa ho permitia, tenia molta confiança amb mi mateix, els últims entrenos em deien que ho podia fer.
La sortida ràpida però controlada es van agrupar fins a 8 corredors al capdavant, però ja al km1 ens quedaven uns 5, allí estavem Gerard Monteverde, Xavi Queralt, Vicent Garcia, Jesús Caparrós i Mario Benito.
Només m'havia de preocupar de mi mateix, el principal enemic i rival era jo mateix. Ja cap al km2 ens quedavem el Xavi Queralt, Gerard Monteverde i jo mateix en solitari seguits de prop.
Arribant a l'alçada del pont i fent la primera pujada calia regular el ritme per tal de no morir allí mateix, amb la qual cosa allí ja se'ns va escapar el Xavi, seguit per Monteverde a uns metres i jo a uns metres més. Al finalitzar el pont un tom a una rotonda (que també te lo seu per fer-la ràpida) toràvem a enfilar el pont.

Ara un cop passat el pont dos cops, tocava seguir el canal, una recta llarguíssima d'uns 4 km amb un vent lleugerament desfavorable, jo sempre intentant seguir al Monteverde, intentant que no em treiès metre i que el Caparròs no s'aproximès a mi. Al pas pel km6 miro el rellotge i el temps és molt bo, 20'25''.
Ja acabat la recta i el vent en contra sobre el km7'5 veig que encara tinc moltes forces, em responen les cames, el cap em diu endavant, així que segueixo amb el ritme que portava i m'espero fins al 9 per poder apretar una mica més a l'últim km i poder acabar en 3r lloc i amb un temps de 34'20''.
Molt bona cursa del Xavi Queralt acabant 1er i del Gerard Monteverde 2n.
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute