dilluns, 15 de juny del 2015

El passat dissabte dia 6 es va celebrar a l'Ampolla la 5a proba del circuit Running Series T.E. Els prop de 200 participants que en van pendre part estaven dispostats a desafiar les altes temperatures. La sortida a les 19h sota una calor molt forta i un circuit dur faria una de les probes més exigents i dures del circuit

L’equip ens expliquen les seves sensacions i vivències:

En Robert Tarragó:
Una sortida amb el grup capdavanter, on els primers km em trobava cómode. Ja a la primera pujada, encara em falta treballar molt les pujades, em vaig quedar enrera. Ara ja era al lloc on em tocava. Sobre el km 5 aprox m'agafa l'Albert, i anem junts fins al km 8 aprox on allí veig al Sergi Hidalgo parat, em pensaba que ja era la última recta, pensaba que el Sergi ja havia acabat i decideixo canviar el ritme els que per mi eren els últims 400 o 500m.

Aquí l'error de la jornada. En arribar a meta em fan girar per un carrer amb una forta pujada, al ritme alt que anava em trenca tots els esquemes i ja quasi a dalt de tot sóc agafat per l'Albert un altre cop. Arribem a una altra pujada i allí ja em quedo, em desmonta tot, pensaba que quedaba menys i ja decideixo no seguir, desmoralitzat i emprenyat per la meva gran equivocació.
Totes les persones cometem errors, però no sempre som capaços de reconèixer-ho. Errar és d'humans , saber admetre ens dignifica . Si insistim en no reconèixer els nostres errors acabarem cometent més , quan en el seu lloc podríem estar aprofitant per aprendre del que ha passat , deixar-lo enrere i continuar el nostre rumb. L'error que tants cops m'havia ajudat va ser córrer sense rellotge, a més els km no estaven senyalitzats, cosa que em va fer despistar.

La Pilar Rus:
Tornem a ser dissabte i dubtant de corre els 10 quilòmetres de l’Ampolla, després de treballar tot el matí i pensant que diumenge a les 8:30h de mati tocava competir al Triatló de Banyoles modalitat Half, la pregunta de tots, bogeria?, doncs no! es que m’agraden els reptes jijiji  doncs a les 19h a la línea de sortida caloreta de la bona, i bon ambient. Afronto la primera volta amb bones sensacions però ritme alegre el circuit es trencacames de pujades i no vull desgastar el primers quilòmetres vaig primera i a mes d’un minuts de la segona,  fa molta calor , y es pot agrair els avituallament amb l’aigua gelada, la segona  vaig com a perduda falta de senyalització només vec de lluny al Miquel girant pels carrers sense cap sentit la manca de voluntaris fa que els corredors vagin insegurs sortim dels carrers i fem l’ultima pujada per agafar el passeig , puc veure a la segona noia la Judith a mes de dos minuts i contenta arribant  a meta amb bones sensacions i bon entreno pels pròxims reptes.

En Mikel Basora:
vaig anar de menys a mes, a principi de cursa anava al quart grup dosificant i controlant el ritme i després a mesura que pasàven els quilòmetres vaig tenir millors sensacions, adelantant corredors fins agafar el grup capdavanter. A falta de 3km ja estava juntament amb el segon corredor que finalment va acabant siguent tercer, degut a un fort esprint que vam tenir fins a meta.
Felicitar a tot l’equip , van fer una tasca brutal el gran paper del Mikel Besora, que va anar de molt menys a mooolt més acabat a pocs segons d'un intractable Xavi Queralt que després que el Sergi Hidalgo per problemas físics abandonès la cursa es va quedar sol. Una gran Pilar Rus novament va tornar a guanyar en fèmines. I tot i amb l’error de cursa den Robert Tarragó esta demostrant dia a dia la seva gran progressió .

Independent: temps 43’55’’

Pel que fa a l'organitazació cal controlar alguns punts com ara el més conflictiu, era sobre el km5 devia ser, al final espigó a la segona volta i havia un cono i a uns 200m el final, l'Albert i jo vam anar a girar al final, cosa que segurament s'havia de girar al cono, no ho sabem, no hi havia ningú, però entre anar i tornar et podien caure uns 300m més.