dimarts, 22 de novembre del 2011

II KV ROQUETES

L’última prova del 4rt Circuit de les Terres de l’Ebre es va disputar el passat dissabte, i el Carles del Borges Trail-AAEET de Valls no es va voler perdre aquesta prova, al ser una cronoescalada al punt més alt de les Terres de l’Ebre, el cim del Caro (1447 metres) .

La cursa consisteix en una cronoescalada de 7kms de distancia amb un desnivell positiu de 1363 metres., una aproximació de 2kms i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida.La sortida era esglaonada,a mesura que anaven arribant els autobusos al punt de sortida, els corredors anaven sortint  en el moment que volien i d’aquesta manera el primer en arribar a meta no tenia perque ser el guanyador. En Carles va decidir sortir amb un grup de corredors i amics de les Terres de l’Ebre, i mica en mica avançaven posicions, fins que una equivocació els va fer perdre uns minuts d’or. A partir d’allí el grup és va dissoldre i cada un va anar la seva.

A partir del quilòmetre 5, la duresa del tram final, els més de 850 metres de desnivell positiu a les cames i el mal temps van començar a passar factura, tot i això en Carles va poder aguantar un bon ritme i després de 1 hora 16 minuts i 26 segons, es va plantar al cim del Caro acabant en una bona vintena posició de la general.

Al acabar un caldo ben calent va servir per afrontar un altre cop el mateix recorregut però aquest cop de baixada i sense la pressió del cronòmetre.Un cop arribats al punt de sortida, autobús i cap a Roquetes i una vegada  arribats al pavelló municipal, dinar per recuperar energies i entrega de trofeus.

Felicitar a l’organització i a tota la gent de les Terres de l’Ebre per aquest magnífic circuit de curses que ja fa quatre anys que organitzen, i pel bon ambient que es respira a cada una de les 19 curses.