QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 22 de febrer del 2012

Iª MARATÓ HIVERNAL DE CAMPDEVÀNOL

El passat diumenge, 19 de Febrer, es va disputar la Iª edició de la Marató Hivernal de Campdevànol, organitzada pel Grup Excursionista de Campdevànol (GEC).


 Aquesta primera edició va comptar amb la participació de 125 corredors, dels quals 12 foren fèmines. A tots ells, els esperava un recorregut de 42km., amb 5400 metres de desnivell acumulat, tot carenant quatre cims que voltaven els 2000 metres: la Covill; Costa Pubilla; Empedrosa i Pedrapicada.
Tots ells, immersos dins els bells paratges que recorrien la serralada de Montgrony. Un medi plè de riquesa paisatgística: boscos ombrívols, plens de fulles; corriols farcits de vegetació; roques, arrels; gel, neu, … Un misteri i un bon mosaïc per comtemplar i gaudir de les muntanyes de la comarca del Ripollès. Puntuals, a les 8h. del matí, amb un fred gèlid i una bona retrospectiva, amena, de tots els corredors/es, ben abrigats, que no hi passava ni un brí d'aire; van prendre la sortida.



Des d'un bon principi, ja es va formar un grup capdavanter, format per cinc corredors: en Marc Carós; Jordi Martín; Dani Ballesteros; Manel Amor i en Jaume Folguera. Tot i que el fort ritme dels dos primers, va fer que es quedéssin sols i acabéssin disputant-se la victòria. Enguany, l'equip Borges Trail, hi fou present, amb la participació de l'Eugènia Miró, amb ganes d'enfilar-se muntanya amunt, però, alhora, amb un fred de por. En tot moment, contemplava les contrincants, però tenint present la premisa de disfrutar del paisatge i de les sensacions. Sortida conservadora, però a la vegada, que permetés anar agafant la posició idònia i mantenir un ritme còmode. Pujant, pujant, en el primer control i avituallament, ja s'escoltà que la Gènia anava en primer lloc, posició que no va deixar fins arribar a meta. Patint de valent, amb algunes molèsties passatgeres a les cames, però amb molt d'esforç i tenacitat, la Gènia aconseguí la victòria, amb un temps de 5h35'51''.

 Felicitar a l'organització i als participants d'aquesta edició i que l'any vinent se'n celebri una propera.

 CLASSIFICACIONS:
 - Marató Masculina:

1. MARC CARÓS (AE Diedre) 4h. 07' 16''.
2. JORDI MARTÍN (AE Diedre) 4h. 10' 14''.
3. DANI BALLESTEROS (AE Diedre) 4h. 13' 16''.

- Marató Femenina:

1. EUGÈNIA MIRÓ (Borges Trail) 5h. 35' 51''.
2. BERTA MORENO (CEI) 5h. 44' 09''.
3. OLGA MANKÓ (AE Matxacuca) 5h. 47' 25''.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute