QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 30 de juny del 2015

Cursa dels Biberons (Pinell de Brai)

Aquest passat dissabte 27 de juny , el Ronald Fargas va participar a la Cursa dels Biberons(Pinell de Brai), prova inclosa al Circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre.

Una cursa de 22km , que s'iniciava a les 20h, per tant, en format de semi-nocturna.El Ronald després de dos mesos llargs, sense poguer competir degut a una lesió, participa en aquesta prova , un recorregut força exigent. Trams d'ascensos força llargs i descensos preciosos però molt i molt tècnics , tot això dins d'un paratge espectacular , la Serra de Pàndols i Cavalls , un paratge amb molta història.

La sortida força ràpida , els primers 3km d'ascens, el Ronald dosifica fins el primer avituallament. A partir d'aquí , 6km on les pujades i baixades es combinen a la perfecció , i on ell decideix , començar ha augmentar el ritme , les cames així ho demanen , i comença a pujar posicions. Al arribar a un nou avituallament , al km9,5 , l'informen que ocupa la 12a posició , cosa que encara el va animar més.


Ara s'iniciva una llarga pujada , que el duria a la cota 705 , on es troba el monument a la quinta del Biberó , aquest és la cota màxima de la prova. Ell sabent d'aquesta pujada llarga , gairebé 5km , la puja de menys a més , quan arriba al capdamunt , un bon avituallement , cal hidrartar-se d'allò més , la xafogor és molt alta , i la sorpresa ,es que ocupa el 9e lloc. Però ara li esperen gairebé uns 3km de descens vertiginós , molt tècnic. En aquest tram, i sabent que el seu fort no és el descens tècnic , aprofita per dosificar , aquí es conscient que perdrà posicions.
Al arribar al km17 un nou avituallament , més hidratació , les forces intactes , aquí s'inicia el darrer tram exigent de la prova , 2km d'ascens força dur, que el porta fins al km19. En tot aquest tram aprofita per recuperar les posicions que habia perdut al descens anterior.

Ara ja, i amb foscor total , afronta els darrers 3km , els primers dos descens per un corriol pedregós , tot el descens en solitari ,fa que afronti el darrer km, sabent que ara ja toca mantenir el ritme.
Aquest darrer km transcòrrer per un riu sec i pedregós , això fa , que els bessons pateixin d'allò més....però sense adonar-se'n ja entra al Pinell , arribant al Celler modernista , que és on es troba l'arribada, entrant en un bon 12e lloc i segon lloc de la categoría Veterà.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute