QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 8 de maig del 2013

Cursa de SANT AMAND 2013 (COPA CATALANA)

El diumenge 05 de maig, a Ripoll es va donar el tret de sortida a una nova edició de la Copa Catalana de Curses de Muntanya, organitzada per la FEEC, com cada any el Borges Trail-AAEET també hi serà present.
A les 09:00 del matí, puntuals, començava la Cursa de Sant Amand, amb un traçat ja conegut per la majoria de participants, ja que aquest any era la XIII edició, un traçat força tècnic, amb trams molt tècnics i que per culpa de la pluja d’aquest últims dies els feien fins i tot una mica perillosos; per davant els esperaven 22,7 km amb més de 2700 mts de desnivell acumulat, amb l’ascensió al cim de Sant Amand de 1832 mts. on a més a més hi havia un premi especial per al mes ràpid en realitzar l’ascensió.
 
Uns 250 corredors van prendre la sortida, i ràpidament van començar a pujar cap al cim de Sant Amand, al principi en Pere Ordoñez va començar a marcar un bon ritme, que un grupet d’uns 7 corredors anava aguantant, va ser ja a prop del km 6 quan en Just Sociats va aprofitar que el terrenys es tornava ja més muntanyós per a fer un canvi de ritme que aniria estirant el grup, així doncs pel km 12, el cim, en Just passava primer amb un temps 1:07:40, baixant així també el record en quasi be 1 minut, darrera seu a uns 2 min. més passaven en Josep Viñas i en Rafa Parés, 4t juntament amb dos corredors més ho feia en Josep Mª Pijuan del Borges Trail-AAEET, durant al tram de baixada, molt tècnic i complicat les posicions capdavanteres ja no canviarien, només servirien per que els atletes aconseguissin augmentar la distància amb els seus perseguidors, en Just seria el primer en creuar la línia d’arribada amb un temps 1:56:32, a 1minut i 45 segons ho feia en Josep Viñas i ja a quasi 3 minuts entrava el tercer en Rafa Parés, en Josep Mª Pijuan ho faria en 4a posició amb un temps total de 2:02:06 deixant el cinquè a més 1 minut. En categoria femenina la victòria seria per la Laia Andreu, seguida de la Anna Comet, i de la Rosa Valls.
 
Classificació general:
1- Just Sociats                                 CE Callús                                             1:56:32
2- Josep Viñas                                 CE la Senyera                                      1:58:17
3- Rafael Parés                                AE Mountain Runners                         1:59:31
4- Josep Mª Pijuan                          Borges Trail-AAEET                           2:02:06
 
1- Laia Andreu                                CE Callús                                             2:23:46
2- Anna Comet                                UE Vic                                                 2:28:31
3- Rosa Valls                                   AE Mountain Runners                         2:34:31
 
Agrair des d’aquí al club excursionista de Ripoll per la magnifica cursa que porten organitzant any rere any, i d’una manera impecable.
 

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute