diumenge, 12 de febrer del 2012

Bibiana Vico comença a lluir els nostres colors als podis!

Crònica by Bibi

Tot i que sigui un tòpic en aquests últims dies, apuntar que  avui  hem patit un fred i un vent exquisits...al menys a Vilaseca ( Tarragona ), on s' ha realitzat la " VIIª Duatló-Cross Popular de Vila-seca 2012 ". La veritat que quan fa mal temporal  t' ho pensaries dues vegades, però, és així per tots oi ?? Doncs no se’n parli més !
La prova constava en fer 4km a peu+ 11km en Btt + 2km a peu més. A les 11h s' ha donat l' esperat tret de sortida per als 98 participants, esperant així començar a entrar en calor...

El recorregut a peu era planet, però el tram per dins de la Hípica s' ha fet pesat (terreny de sorra y vent de front que no et permetia avançar com volies ).
Amb la bici ha sigut més entretingut, no menys pesat pel vent per això.

Durant la 1ª i 2ª prova m' he mantingut en 3ª posició, tenint visualment davant les meves contrincants constantment, però la meva inexperiència i falta de rodatge amb la bicicleta van fer que poc a poc m' anessin traient segons, fins al punt d' arribar a fer el canvi de modalitat juntament amb la 4ª classificada.
Sortim alhora a pels 2 últims km, les camotes es fan de notar, i surto una mica desorientada perquè no m' aclareixo, per despistada que és una simplement...

Quan giro el cap veig a la companya a uns 300m i em reconforta, tan que m' equivoco i en lloc de desviar-me pel lloc que pertoca continuo recte ( als dos organitzadors que NO m' han avisat de lluny fins que JO HE ARRIBAT A ELLS 300m després d' equivocar-me, un 10 senyors!!...).

Em quedo literalment parada, veient com se m' escapa la 3ª posició, i arrenco novament. Ja havia apurat anteriorment per allunyar-me un tram, com ho faig ara ? Aconsegueixo apropar-me cada cop més, al tram final quan pugem i baixem un parell de cops és quan me n’adono de la fatiga de la companya, i és als últims metres quan...entro tercera per 2 segons !

Joel García- 0:51:00

Els nostres,......entre els millors de Catalunya, com sempre.

El passat dissabte 11 de febrer es va celebrar, a Vilassar de Mar, l’entrega de premis FEEC 2011. Es va tractar d’un acte de reconeixement i entrega dels premis de les diferents competicions celebrades el passat 2011, quilòmetre vertical, Circuit Català i Copa Catalana, les de més prestigi de les disciplines. S’hi van reunir els millors corredors de muntanya de Catalunya per rebre els seus premis. Per part de l’equip de casa nostra, el Borges Trail-AAEET de Valls, hi havia 5 premis a repartir entre quatre corredors.

Josep M Pijuan, que el 2011 ja va rebre el títol de Campió de Catalunya absolut, va recollir el premi com a Campió del Circuit Català de Curses de Muntanya, tant en categoria sènior com en la general masculina. Eloi Borràs, també Subcampió de Catalunya del 2011 en sub-23, va rebre el premi de Subcampió sub-23 de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Biel Secall va rebre el premi de tercer veterà de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i Gènia Miró tercera sènior femenina de la mateixa competició.

Amb aquests resultats, un any més el Borges Trail-AAEET de Valls es consolida com un dels equips de referència al territori català. Compta amb un corredor a la Selecció Catalana (Pijuan) i un altre amb moltes opcions d’entrar-hi a formar part (Borràs).