QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 26 d’agost del 2013

Pujada a Puigcerver 2013: La Nuri guanya i quatre borgettis fan top ten en una gran cursa d'equip


 

                Aquest diumenge es va disputar una nova prova del Circuit del Baix Camp de Curses de Muntanya. Tocava el torn a Alforja, amb la pujada a Puigcerver. Un recorregut circular, de gairebé setze quilòmetres i uns 800 +D, que mostrava un traçat nou, combinant tot tipus de terreny i aconseguint evitar els trams llargs de riera a l’arribada.

                Prop de cent-cinquanta corredors prendrien part a la sortida, a la part davantera en destacaríem Sergi Bel (Trail Tarraco), Gerard Ascón (Pas Ferm Lleida), Harrison (Alforja), Xavi Ayala i Nacho Boltà (Atmosfera Trail), Pablo Redón,......entre ells cinc borgettis. La Núria Fortuny, que venia molt motivada per reivindicar la seva total recuperació. En Salva Martí, que després d’una parada temporal retornava amb els dubtes del seu estat. El Marc Balañà, que està canviant entrenaments per afrontar curses més curtes i ràpides, després de tota la temporada fent ultres. El Tavi, com a peix a l’aigua, amb un recorregut fet a la seva mida. I finalment Biel Secall, que després de més de sis mesos torna a competir per muntanya després d’una llarga lesió.

                Un cop donada la sortida de la cursa, com no podia ser d’una altra manera, els nostres se situaven al grup del davant. Un grup d’on inicialment s’escapa un trio capitanejat per Sergio Garcia, seguit d’un altre grupet on en destaca Sergi Bel i Salva Martí. Darrera, entre d’altres, tenim al Marc Balañà i Tavi Fosass, ja entre els quinze primers i recuperant posicions fins el top ten. Biel Secall, que surt davant, veu que ha de ser més conservador i afluixa, mantenint-se entre els vint primers. La Nuri per la seva banda  marca la seva llei des d’inici, no vol cap sorpresa.



                La pujada fins a Puigcerver fa estralls i comença a posar a tothom al seu lloc, per una banda al cap de cursa tenim en Sergio Garcia, però ara ja seguit de Salva Martí, que ha estat molt pacient a la pujada, trobant-se molt bé i amb un frec a frec amb el Sergi i aconsegueix consolidar la segona plaça, que mantindrà durant tota la baixada. Per darrera Ascón i Harrisson. En Marc Balañà va recuperant posicions amb el pas de la cursa i es consolida en una setena posició i Tavi Fossas, amb una molt bona pujada atrapa a Xavi Ayala i es troben en top ten. Per darrera, Biel Secall comença a recuperar sensacions i veu en els trams tècnics una gran oportunitat i va recuperant posicions, tant en pujada com en baixada, tant és així que en els inicis de la baixada ja atrapa al Tavi i ja està top ten. En aquest punt el Biel anima al Tavi a donar un tomet més de rosca i poder arribar a l’alçada del Marc, un cop l’atrapa comencen a rodar fort fins a l’arribada sense donar opció als perseguidors. Pel que fa a la Nuri, manté el seu ritme i es mostra intractable.



                Finalment la victòria és per Sergio Garcia amb 1h18’16’’ i quan tot feia pensa que el Salva faria segon, apareix un Gerard Ascón a la recta d’arribada i el relleva a la tercera posició, en quarta posició un incombustible Harrisson entren a un minut del primer. Tavi Fossas i Marc Balañà van arribar disputant-se un bonic esprint que s’emportà el Tavi, mostrant un gran moment de forma, farien setè i vuitè a un minut del Sergi Bel, que a la baixada va afluixar pensant en l’Iron Man que l’espera. Biel secall finalment entrava novè amb 1h23’33’’ recuperant velles sensacions.





                En fèmines la victòria seria per la Nuri Fortuny amb 1h40’39’’, seguida de Viola Gyongy (Callús) a un minut i mig i Sylvie Geraldine amb 1h43’02’’.

 

                Una cursa molt positiva pel nostre equip. Ha estat una cursa d’equip, amb moments de feina d’equip. Primer de tot destacar la gran victòria de la Nuri, que deixa enrere els seus dubtes físics i ja guanya amb autoritat una cursa de muntanya. Per altra banda, destacar que tenir quatre corredors entre el top ten de la general no és fàcil i demostra el potencial del nostre equip. Particularment, el Salva venia amb molts dubtes de la seva forma, però ha demostrat un bon estat amb aquesta excel·lent tercera posició. El Marc, amb una gran feina del Quim Royes, està canviant entrenaments que van donant fruits en aquestes curses més curtes per ell. El Tavi es consolida al grup capdavanter i amb una mentalitat molt competitiva. El Biel, lluny del seu millor estat de forma, va agafant ritme, però li queda una feinada per endavant, el més important és deixar enrere la lesió. Una gran cursa per part de tots.
 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute