dimecres, 4 de juny del 2014

1era Cursa Benèfica Aquopolis la Pineda

El passat 1 de juny, és va celebrar a la localitat de La Pineda (Vila-seca), la primera cursa benèfica Aquopolis Costa Daurada a favor de lluita contra l’esclerosi múltiple, amb la peculiaritat de que el final del recorregut transcorria per dins del parc aquàtic de la zona.
                En el marc de la cursa és realitzaven dues curses, una de 5km i un altre de 10km amb mateixa sortida i compartint gran part del recorregut on Salvador Martí, corredor del Borges Trail-AAEET Valls, prendria part en la prova llarga.
                A les 9:45h es va donar sortida a la prova amb gairebé 400 atletes, on des de bon inici i marcant un ritme fort, el cap de la cursa es va anar allargant. L’atleta del Borges Trail, és va col·locar entre els 10 primers, on va mantenir aquesta posició fins on els corredors de la cursa curta es desviaven del recorregut, a partir d’aquest moment, Salvador és trobava en una 5ena posició veient a uns 100 i 150metres el 4rt i 3er respectivament. Sobre el quilòmetre 7 va atrapar el  3er amb el qual va compartir els últims quilòmetres de la prova, però en el moment de entrar a fer els últims 800 metres de la cursa per dins el parc aquàtic, aconsegueix deixar enrere l’atleta que l’acompanyava i  va començar a retallar distàncies amb el 3er classificat, el qual, en la última pujada de la cursa s’enfonsa i es sobrepassat fàcilment per l’alteta del Borges, poden finalitzar la prova en 3era posició de la general i marcant un temps de 35’50sg.
                La cursa llarga se la va endur imposant una gran superioritat, Gerva Mogio amb un temps de 33’51sg, seguit per Javier Jaimes 35’33sg tots dos atletes del Bikila Tarragona.
                La prova dels 5km se la va endur el gran Benito Ojeda, que va realitzar una cursa totalment en solitari des de el primer moment i realitzant un temps de 16’28sg.
                Per acabar de finalitzar una bona matinal esportiva de caire benèfic, després de l’entrega de premis, el atletes van poder refrescar-se amb un bon bany a les instal·lacions del parc aquàtic.