QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 13 de març del 2012

II ULTRA TRAIL LES FONTS, XERTA

Aquest passat cap de setmana, Xerta (Baix Ebre) ha estat la “capital mundial” de l’ultra trail.



En la seva segona edició ja s’ha convertit en una de les Ultres més populars del nostre país. El seu format de 120 km i 6000m+, repartits en tres dies el fa molt atractiu, a més cal afegir-hi la excel•lent acollida que donen als corredors, tota la gent de Xerta i els seus voltants.

La prova la tenim, en l’èxit de la convocatòria i la gran diversitat de procedències dels seus participants.

Com hem dit abans aquesta ultra esta dividida en tres etapes:

1ª etapa: La Nocturneta, de divendres a la nit, amb 23 km de recorregut i uns 300m +. Transcorre pels voltant de les poblacions de Xerta i Aldover i te l’hora d’inici a les nou del vespre.

                                           L'Eugènia a la 1º etapa.

2ª etapa: la Trail, la prova reina. 70 km i 4000m+. Aquesta, te la sortida dissabte a les sis del matí de Xerta i dona una bona volta pel massís dels Ports, enllaçant les poblacions de Paüls, Prat de Compte, Alfara de Carles i amb arribada a la mateixa població de Xerta. Aquesta etapa, d’una manera o un altra no deixa indiferent a ningú, ja sigui per la seva espectacularitat, bellesa o duresa.


                                          2ona etapa.

3º etapa: la Cursa de les fonts, 27km, 1700m+, i puntuable pel circuit de les Terres de l’Ebre. Amb sortida diumenge a les vuit del matí, fa una volta circular pel terme de Xerta i te com a punt culminant el cim de la Coscollosa, d’uns 900m d’alçada.

                                           3era etapa.

Per part del nostre equip, foren dos els corredors que es desplaçaren fins a Xerta, l’Eugènia Miró, que prendria part en la cursa de divendres. Ella , aprofitant el bon moment de forma en que es troba, va fer-se amb el tercer lloc de la categoria femenina, amb un temps de 02:08:04.

I el Ramon Barceló, que prengué part en les tres proves de l’ultra trail i va acabar finisher, amb un temps acumulat de 17:25:04, amb aquest temps quedava en la 29ena posició de la classificació general, dels més de 200 inscrits.

                                          Arribada última etapa.



Personalment, només dir, que ha estat la primera cursa de l’any i el gust de boca resultant d’aquesta experiència ha estat molt bo. Esportivament super satisfet i per altra banda, el poder córrer i compartir els tres dies, acompanyat d’amics, col•legues i coneguts, d’aquest “mundillo” Ha estat tot un plaer.

També, com no? Felicitar al Karim i a tota la seva gent, per tot el treball ben fet durant els tres dies de la prova i tots els altres anteriors, que de ben segur que han estat durs. Mil gràcies de veritat i podeu estar tranquils que segur que tots els que hem estat estos dies per aquí baix, hem marxat molt satisfets.

                                           Foto final amb la majoria de Finishers.




Més info. de la prova i totes les classificasions: http://www.utlesfonts.com/es/



Fotos UEC Tortosa: http://trailuec.blogspot.com/



Fotos Ramon Huesca: http://monrasin.blogspot.com/


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute