QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 12 de maig del 2014

Trekorientació Poblet

Prop tres-cents cinquanta orientadors és van donar cita el passat diumenge onze de maig a a l'edició d'enguany de la Trekorientació dels Boscos de Poblet.
Una vegada més l'empresa Drac Actiu va estar a l'alçada a l'hora de traçar els diferents recorreguts per cada una de les categories i va escollir molt acuradament els itineraris perque tots els participants coneguessin els racons més bonics dels boscos de Poblet.
Una lleugera pluja a primera hora del matí va fer que el terreny quedés en perfectes condicions per la pràctica de l'orientació.
Per part del BorgesTrail Xavi Prim va ser enguany l'únic representant a la prova corrent el circuit vermell.
Per completar la prova, els corredors havien de trobar trenta balisses repartides en  un itinerari d'uns vint-i- set quilòmetres i prop de mil tres-cents metres de desnivell positiu.
Aquest circuit de traçat lineal, sortia des del Celler Mas Foraster de Montblanc, amb un recorregut exigent però amb paisatges de gran bellesa sobre el Barranc de la Vall, el mas de la Pasquala, els plans de Sant Joan i les roques roges.
El final de tots els circuits estaba situat a les instalacions de Drac Actiu a l 'Espluga de Francolí.
El Xavi aconseguiria guanyar la prova amb un crono de tres hores i un minut, només un minut per dabant del corredor del Farra Orientació Eduard Garcia, un habitual en els podis d'aquests tipus de competicions. El tercer graó del podi va ser pel Josep M Nogués amb tres hores i cinquanta- cinc minuts. Pel que fa a les fèmines enguany no hi va haver representació en aquest circuit.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute