dimarts, 14 de maig del 2013

CURSA PONT DEL DIABLE

El passat diumenge tretze de maig  a barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona es va celebrar la quarta edició de la cursa del Pont del Diable. Aquesta és una cursa de muntanya amb poc desnivell i una distància de 10000 metres. Això és sinònim  de cursa molt ràpida per tractarse de muntanya. El corredor del Borges Trail AAEET Xavi Prim es tornava a posar un dorsal després d'un temps parat per lesió i reapareixia en aquesta cursa. Com no podia ser d'altre manera la cursa  arrencaria a un ritme fort que enfilaria als mes de quatre-cents corredors ja de bon inici. Tot i estar entre els primers corredors que arribaren a les inmediacions de l 'aqüeducte romà, el Xavi enseguida va veure com el ritme que donaria les posicions de podi era massa alt per ell. Així doncs i després de quaranta-tres minuts de carrera, entrava a meta en onzena posició de la general i segon de la categoria. El guanyador va ser en Roger Serrano del Runners Tarragona amb poc més de trenta nou minuts. Victor Gonzalez i Javier Rodriguez entraven en segon i tercer lloc respectivament. En fèmines la guanyadora va ser Anahí Herrera seguida de Cinta Golorons segona i Anna Fernandez que arribava tercera.