QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 12 de setembre del 2013

10k AMETLLA DE MAR

Arribava una cursa més del circuit running series de les Terres de l'Ebre, aquest cop em decidiria anar finalment a l'Ametlla de Mar. Sembla que poc a poc baix agafant la forma òptima, les bones sensacions als entrenos tornen, ha costat, l'al.lèrgia passada em va deixar k.o. a mitja temporada concretament  a la cursa d'Horta de Sant Joan i fins ara no estic agafant la forma.
Es presentaba la cursa de l'Ametlla, una cursa per mi, de les més dures del circuit. Potser la paraula dura no és la millor, hi ha gent que per les seves característiques li anirà millor, sobretot la gent que acostuma a pujar, gent que fa muntanya, etc.
Per les meves característiques, els seguits trencaments de ritmes, em dificulten molt agafar un bon ritme.
Ja a la línea de sortida sembalven les olímpidades de les Terres de l'Ebre, Houssain, Queralt, Monteverde, Rosich, entre molts altres corredors d'un gran nivel.
després d'haber dormit només 3horetes i haber estat els dos dies anteriors de festa a La Pobla de Massaluca (festes de Setembre), arribaría cansat, així que l'estrategia a seguir seria no anarme'n de "l'olla" ni al principi ni al final, sempre controlant ritmes, no vull cap mena de pressió,  sols fer un bon entrenament i agafar puntets.
Així que es dona el tret de sortida, (decideixo correr sense rellotge) un grup d'uns 10-12 corredors s'escapen a uns metres i un grupet al darrera els seguim de prop, anem el Xavi Ortín, demostrant cada dia el seu millor estat de forma i dos corredors més que no conec. Jo no vull anar a per ells. Aquests dos corredors aniran retallant metres a tots els llocs possibles (em refereixo a còrrer per on no es pot córrer però com no està senyalitzat, molta gent retallarà) provocant tant a mi com al Xavi haver de correr més per tornar-nos a agrupar, una pràctica habitual entre molts corredors.
A partir d'allí i cap al km 3 agafem al Ferran Rosich que es queda amb nosaltres, l'animo per a que vingui amb nosaltres, podem arribar tots junts.
Jo segueixo rodant, els tres corredors que van amb mi i amb Ferran s'escapen i cap al km 5 decideixo anar a per ells, li dic al Ferran que s'enganxi, ell sembla que cedeix uns metres i es queda més enrera, jo agafo aquest grupet un altre cop, allí em quedo, vaig probant, algún canvi i el cos em respon bé, no vull forçar ja que no sé si arribaré o acabaré petant, de moment vaig bé i decideixo quedar-me allí, no vull arriscar i allí vaig còmode.
Ja al km 9 penso en fer un canvi i anarme'n, el circuit em falla, pensaba que es baixaba per baix al moll i en comptes d'agafar la baixada, agafem la pujada, allí decideixo no jugarme-la i serguir tranquil.
Al final entro amb un temps final de 37'47'', i amb la posició 12ena., un circuit totalment trencacames del principi al final, bona organització. El guanyador acabaria sent el Houssain amb 35'35'', seguit de Xavi Queralt 35'42'' i Monteverde en 35'59''. El circuit dur no dona per fer grans marques.
Analitzo i penso amb l'últim km i se m'ha fet més llarg del compte; parlant amb gent em diuen que finalment han sortit 10km300m, amb lo qual arribo a la conclusió evident de l'últim km va ser més llarg.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute